Totalno poludela: Traga se za ženom koja je ključem izgrebala više od 400 automobila u više odvojenih incidenata (VIDEO)

23.05.2023

20:09

0

Autor: K. B.

Trenutno se intenzivno traga za osumnjičenom osobom koja je izazvala štetu na čak 400 vozila

Totalno poludela: Traga se za ženom koja je ključem izgrebala više od 400 automobila u više odvojenih incidenata (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube/Coquitlam RCMP

Kraljevska kanadska konjička policija zatražila je pomoć u pronalaženju osumnjičene žene, starosti između 40 i 50 godina, s plavom kosom do ramena.

Trenutni motiv osumnjičene ostaje nejasan, ali na video snimku objavljenom od strane RCMP-a, može se videti kako ona prelazi sa vozila na vozilo i grebe ih ključem. Procenjuje se da je u periodu od januara do aprila 2023. godine oštećeno čak 400 vozila tokom tri odvojena incidenta. Pored vozila, spoljašnja strana jednog od objekata trgovca takođe je oštećena. Ukupna šteta, prema navodima Jutarnji.hr, prelazi 500.000 dolara (342.000 evra). Iako istražitelji prate tragove, traže pomoć javnosti u identifikaciji ove žene.

 

 

Na fotografijama koje je objavio RCMP, žena nosi hiruršku masku, crnu majicu i naočare, što može otežati njenu identifikaciju.

Takođe, RCMP je objavio fotografije vozila koje je koristila, a veruje se da se radi o Ford Escape modelu između 2008. i 2013. godine. Izobličenja na fotografiji otežavaju tačno prepoznavanje vozila.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike