Sanjali ste da ste ga prevarili! Šta vaša podsvest pokušava da vam kaže?

25.02.2023

09:06

0

Autor: A.G.

Uobičajeni snovi i šta oni zaista znače?

Sanjali ste da ste ga prevarili! Šta vaša podsvest pokušava da vam kaže?
Sanjali ste da ste ga prevarili - Copyright Pixabay

Neko vas juri, padate, partner vas vara, ispadaju vam zubi...Svi smo sanjali takve snove koji su nas naterali da se probudimo u panici, a onda shvatimo da je to bio samo san. Ali šta oni zapravo znače i zašto i dalje razmišljamo o njima nakon što se probudimo?

Profimedia
 

San: Partner vas je prevario

Tumačenje: Ako postoji neverstvo u vašoj prošlosti, bilo u ovoj ili prošloj vezi, ovo će se stalno pojavljivati u vašim snovima. Snovi nisu proročanstva, te to svakako ne znači da vas partner vara, objašnjava Loevenberg. Možda postoji nešto što vam oduzima previše vremena i pažnje, to može biti posao, prijatelji, izlasci... nešto zbog čega se osećate prevarenim i zapostavljenim.

Profimedia
 

San: Prevarili ste partnera

Tumačenje: Ovo može biti jednako alarmantno, ali je isto tako simbolično. Najverovatnije postoji sumnja u lojalnost druge osobe ili sigurnost veze. Izdaja se može desiti u više oblika, tako da ako osećate da vaš partner daje prednost nečemu ili nekom drugom pre vas, ili da nisu u potpunosti transparentni, vaša podsvest možda pokušava da obradi ono što se dešava. Snovi su prostor u kome možemo se suočiti sa problemima sa kojima nismo voljni da se suočimo kada smo budni.

Profimedia
 

San: Vaš običan dan

Tumačenje: Uobičajeni san koji može biti iznenađujuće zbunjujući. „Dosadni“ događaji iz stvarnog života, kao što je normalan radni dan ili skupljanje dece iz škole.  Možda ste otišli na spavanje razmišljajući o svemu što morate da uradite sledećeg dana, možda ste kasnili na pokupite svoje dete i osećate krivicu zbog toga.

Profimedia
 

San: Trudni ste

Tumačenje: Čak i ako ne pokušavate da imate decu, ovo je pozitivan san, jer reflektuje da nešto raste i razvija se u vama. To može biti bilo šta, od nove ideje do rada na unapređenju, i zapravo, mnoge žene to sanjaju kada rade na diplomiranju, ili čak kada su na ivici da započnu novu vezu.

Profimedia
 

San: Vratili ste se u školu, polažete test.

Tumačenje: Obično je ovaj san povezan sa poslom. Ovaj san je uobičajen kada je na pomolu izazov u poslu. „Bilo da pokušavate da dobijete novog klijenta, vreme je za procenu, pokušavate da dobijete unapređenje – svaki put kada se osećate da morate da se dokazujete.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike