Šta znači kad dozivate pomoć u snu?

18.02.2023

07:20

0

Zovete, a niko vas ne čuje

Šta znači kad dozivate pomoć u snu?
Vrištanje - Copyright Profimedia

Dozivanje nekoga u snu ima nekoliko značenja.

Pixabay
 

Sanjati da zovete člana porodice u pomoć

Kada sanjate da zovete člana porodice u pomoć to znači da nešto krijete od njih. Verovatno je reč o „grehu“ iz prošlosti. Svesni ste da bi ih istina o tome mogla povrediti, pa zato ćutite. Imajte u vidu da će ih mnogo više povrediti ukoliko istinu čuju od nekog drugog, a ne od vas.

Pexels
 

Sanjati da vas član porodice zove u pomoć

Ukoliko ste sanjali da vas član porodice zove u pomoć to može da najavi probleme u komunikaciji sa bližnjima. Moguće je da se nećete složiti oko načina da rešite neki zajednički problem. Važno je da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis, kako biste mogli očekivati da vam druga strana „uzvrati istom merom“.

Sanjati da zovete partnera u pomoć

San u kome zovete partnera u pomoć obično znači da se osećate zapostavljeno. Verovatno vam se čini da je on u poslednje vreme u prvi plan stavio/la posao ili prijatelje, dok ste vi „u zapećku“. Pokušajte da o tome kako se osećate razgovarate smireno. Umesto galame ponudite argumente.

Profimedia
 

Sanjati da zovete nepoznate ljude u pomoć

Ukoliko ste sanjali da zovete nepoznate ljude u pomoć to znači da vam je lakše da o problemima sa kojima se suočavate ne razgovarate ni sa kim. Razlog leži u činjenici da imate „svoju istinu“ i da smatrate da to što vas muči morate da rešavate sami. Ako biste se obratili pravim ljudima možda bi vas njihova vizija vašeg problema zabolela, ali biste do rešenja stigli mnogo brže.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike