Ako sanjate fekalije ili brzu vožnju, to može biti dobar znak: Očekujte bogatstvo

11.08.2022

15:30

0

Autor: 24sedam

Ako maštate o dobitku na lutriji, slušajte znakove koji vam se javljaju u snovima

Ako sanjate fekalije ili brzu vožnju, to može biti dobar znak: Očekujte bogatstvo
Žena spava - Copyright Profimedia

 Ako ste u snu pozajmili ili dali novac, u dobrom ste finansijskom razdoblju. Sam novac u snu nije uvijek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bićete uspešni u rješavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu. Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću.

Pexels
 

Ako ste nekome pozajmljivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam zavideti. Dok je s jedne strane dobro brati pečurke celu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo “susresti” u stvarnosti dobro je sanjati.

Pexels
 

Na primer, izmet ili đubrivo – narodno verovanje poručuje da videti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finasijskih uslova. Sanjate li akvarijum, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu i da se novčana situacija menja nabolje.

Profimedia
 

Kad je reč o autoputu u snovima, on je najčešći simbol igara na sreću. Što se brže vozite autoputem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti. Sanjati da berete neko voće znači da ćete biti veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspeh. Bela boja nagoveštaj je iznenadne sreće, kao i san o gajenju cveća.

Profimedia
 

To je znak da će vam se uskoro pojaviti velika količina novca. Isto važi i za detelinu koja je ujedno glasnik sreće, velikih dobitaka i lepih putovanja. Sanjati konje uvek je dobar znak i uverava da ćete dobro izbegavati nevolje u životu.

Pixabay
 

Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarićete brz napredak ili dobitak i lako žete prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko rešiti.

BONUS VIDEO:

24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike