Oči su ogledalo duše, a evo šta boja očiju govori o našem karakteru

22.12.2022

14:30

1

Autor: 24sedam

Psiholozi su uspeli da povežu ovu osobinu sa karakteristikama i načinom ponašanja svake osobe

Oči su ogledalo duše, a evo šta  boja očiju  govori o našem karakteru
Oči - Copyright Pixabay

Saznajte kakvi ste, prema boji vaših očiju!

Pixabay
Smeđe oči

Ljudi koji imaju smeđe nijanse očiju su saosećajni, ljubazni i uvek spremni na nove izazove. Ne odustaju od cilja i daju sve od sebe da pokažu da su najbolji. Temperamentni su, vole avanture i spontani su. Energični su i hrabri, a kada je reč o ljubavnim vezama, preferiraju veze bez obaveza.

Profimedia
 

Crne oči

U pitanju je zapravo veoma tamna nijansa braon očiju i ova boja je veoma retka. Osobe koje imaju crne oči su veoma tajanstvene i prepune strasti. Takmičarski su nastrojeni i uvek se trude da budu superiorniji. Ne vole da pokazuju emocije, ali na njih se uvek možete osloniti.

Sive oči

Ove osobe su rođene vođe i zbog pozitivnog stava, lako rešavaju probleme. Prilagodljivi su, ali ne podnose monotoniju. Deluju umirujuće na druge ljude, iako su sami veoma energični. Veoma su odani i posvećeni partneri, a prevaru ne opraštaju.

Profimedia
 

Plave oči

Šarmantni i privlačni, osobe sa plavim očima su najviše skloni dugim vezama. Otvoreni su i vole da pokazuju osećanja. Nose titulu veoma dobrih prijatelja, spontani su i energični. Uvek se trude da pomognu i veoma su odani, kako u prijateljskim, tako i partnerskim odnosima.

Zelene oči

Kreativni i energični, osobe s zelenim očima prihvataju izazove i obožavaju avanture. Veoma su strastveni i teže dugim vezama. Privlačni su i vole da zabavljaju druge. Umeju da čuvaju tajne, ali nisu lakoverni. Učiniće sve da stignu do željenog cilja i ne poznaju granice.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike