Šta čini jelo tako opasnim da se servira uz oslobađanje od odgovornosti?

24.01.2023

10:32

0

Autor: A.G.

Pljeskavica poznata kao zalogaj za sudnji dan

Šta čini jelo tako opasnim da se servira uz oslobađanje od odgovornosti?
Hrana koju jedete na sopstvenu odgovornost - Copyright Profimedia

Mislili ste da možete da se nosite sa izuzetno začinjenom hranom? Postoji burger koji će vas naterati da razmislite još jednom.

Restoran sa hamburgerima u Australiji iskušava svoje mušterije da pojedu najzačinjeniji artikal na svom meniju - hamburger pod nazivom „The Double Decker Death Vish“. Ali, postoji caka. Možete probati ovaj hamburger samo ako potpišete da to činite na sopstvenu odgovornost, navodeći tako da ste svesni da je u pitanju hrana potencijalno opasna po zdravlje.

Dakle, pre nego što vam se dozvoli da naručite ovu pljeskavicu, restoran od vas očekuje da potpišete ovaj dokument, što je samo po sebi svedočanstvo o pikantnosti jela.

Burger je osvanuo na brojnim naslovnicama širom sveta otkako se pojavio u ponudi restorana. Ali, ni sva upozorenja i odricanje od odgovornosti, nisu odvratila ljubitelje začinjene hrane da prihvate ovaj ekstremni izazov.

A reakcije već na prvi zalogaj bile su sasvim očekivane. Neki, koji vole dobro začinjenu hranu, pojeli su pljeskavicu sa očiglednom lakoćom. Ipak, većina drugih već na prvi zalogaj ostaje bez vazduha te zahteva ogromne količine vode da im umiri jezik i grlo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike