PREMIJERNO OTKRIVAMO kako izgleda novi glo hyper pro: Najinovativniji uređaj za zagrevanje duvana iz kompanije BAT

25.04.2024

10:00

0

Poslednja reč tehnologije, kada se radi o uređajima za zagrevanje duvana iz kompanije BAT, napokon je stigla u Srbiju

PREMIJERNO OTKRIVAMO kako izgleda novi glo hyper pro: Najinovativniji uređaj za zagrevanje duvana iz kompanije BAT
Copyright Promo/Glo

HeatBoost tehnologija indukcionog zagrevanja, EasyView LED ekran, TasteSelect mehanizam – neke su od ključnih inovacija novog uređaja koji dolazi u pet boja i težak je samo 90 gram.

Poslednja reč tehnologije, kada se radi o uređajima za zagrevanje duvana iz kompanije BAT, napokon je stigla u Srbiju. Zahvaljujući modernom i elegantnom dizajnu, u kombinaciji sa unapređenim karakeristikama upotrebe, novi glo HYPER PRO iznova unapređuje iskustvo zagrevanja duvana i do sada je oduševio punoletne korisnike duvanskih proizvoda širom Italije, Poljske, Japana i drugih zemalja u kojima je predstavljen.

“glo HYPER PRO je mnogo više od uređaja - to je savršena kombinacija tehnoloških inovacija i sofisticiranog dizajna. Dizajniran je da svakodnevne trenutke učini izvanrednim zahvaljujući uvođenju novih tehnologija, poput pametnog LED ekrana i HeatBoost sistema indukcionog zagrevanja. Kao i uvek, ove inovacije su pre svega rezultat želja i utisaka naših vernih korisnika, jer nam je zadovoljstvo gotovo devet miliona punoletnih glo korisnika širom sveta najbitnije”, rekla je Maja Janković, iz kompanije BAT.

Promo/Glo
 

 

Šta novi glo HYPER PRO razlikuje od njegovih prethodnika?

Pre svega, nova HeatBoost tehnologija indukcionog zagrevanja, koja pruža intenzivniji ukus u Boost modelu rada i napredno iskustvo konzumacije, u trajanju od 3 minuta. Takođe, trajanje sesije u Standard modelu rada je do 30 sekundi duže u odnosu na prethodne modele uređaja (iznosi 4.5 minuta), a moguće je ostvariti do tri uzastopne sesije.

Selekcija željenog načina rada sada je još lakša i intuitivnija, zahvaljujući uvođenju TasteSelect mehanizma, koji jednim potezom otvara komoru za zagrevanje i podešava Standard ili Boost režim.

Posebno važna novina ogleda se u uvođenju smart EasyView LED ekrana, prvi put u kategoriji uređaja za zagrevanja duvana, koji omogućava korisniku da kontroliše konzumaciju u svakom trenutku. Na ekranu se prikazuju informacije o izabranom načinu rada, statusu baterije, pripremi sesije i preostalom vremenu trajanja konzumacije. Uređaj poseduje i znatno unapređenu bateriju, koja se puni do 100% za samo 90 minuta.

Na kraju, novi premium glo HYPER PRO uređaj dolazi u još kompaktnijoj verziji – težak je samo 90 grama, zbog čega je praktičan za držanje u ruci ili u džepu. Unapređenoj estetici, pored pomenutog LED ekrana, doprinosi i pet novih boja u kojima će uređaj biti dostupan - Obsidian Black, Quartz Rose, Lapis Blue, Jade Teal i Purple Sapphire.

Promo/Glo
 

 

Više informacija o novom uređaju, svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda mogu pronaći na zvaničnom glo sajtu, Instagram profilu, Pop up zonama, kao i na mestima prodaje širom zemlje.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike