Što manje koristite društvene mreže, manje ćete platiti noćenje u hotelu

05.01.2021

18:00 >> 11:45

0

Važno je da se držite dalje od ekrana i društvenih mreža

Što manje koristite društvene mreže, manje ćete platiti noćenje u hotelu
Copyright Pixabay

Apartmani „The Check Out Suite“ u Geteborgu u Švedskoj su jedinstveni po načinu naplate noćenje. Možda nećete ništa ni platiti – sve zavisi

Pročitajte i ovo:
od vas i od toga da li „visite“ na društvenim mrežama. Ukoliko se držite podalje od ekrana, hotel će to znati da ceni i nagradiće vas.

Kako kažu u hotelu, cilj je da se podstaknu ljudi da se međusobno druže i da vreme provedeno u hotelu posvete jedni drugima.

A kako sve to funkcioniše?

Soba je opremljena specijalnom pametnom lampom – The Skarmfri (bez ekrana), koja će tačno izračunati koliko ćete platiti sobu na osnovu vremena provedenog na društvenim mrežama. Dok vi bezbrižno lajkujete, komentarišete i postavljate slike, pametna lampa sve to beleži i menja boju dok ne postane crvena. To znači da ćete platiti punu cenu sobe. Ako pobedite svoju zavisnost od društvenih mreža, noćenje u ovakvoj sobi će biti besplatno.

Onima koji nisu skloni korišćenju društvenih mreža ni kompjutera, ovo neće nimalo teško da padne. Svima ostalima će biti problem.

Ipak, u hotelu priznaju da je ovo bila odlična marketinška kampanja, u koju skoro da nisu ništa uložili, a svi su o njima i njihovoj ideji pisali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike