Najlepši pogled na svetu čeka se dve godine: Sobu možete pronaći u ovom hotelu (VIDEO)

27.02.2024

19:09

0

Autor: K. B.

U srcu austrijskih Dolomita, jedinstveni hotel čuva tajnu sobe sa najlepšim pogledom

Najlepši pogled na svetu čeka se dve godine: Sobu možete pronaći u ovom hotelu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Blogerka u oblasti putovanja, Dženisa Forlano, nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila upečatljive fotografije izuzetne hotelske sobe koja se može pohvaliti "najboljim pogledom na svetu", a za koju se čeka do dve godine.

Tokom svog boravka u hotelu Dolomitenhute, smeštenom u idiličnom austrijskom pejzažu, Dženisa je odsela u sobi Adlerhorst. Ova soba, pozicionirana na impresivnoj visini iznad dubokog ponora, nudi neometan pogled na okolne planine.

 

 

Za noćenje u ovoj sobi, koja uključuje i doručak, potrebno je izdvojiti 85 evra. Dženisa, koja živi u Nemačkoj, nije krila oduševljenje ovim iskustvom, ističući da je soba Dolomitenhute sa njenim zapamćenim panoramama nešto što se mora doživeti. "Bez premca je najfascinantnija hotelska soba u kojoj sam boravila," komentarisala je, dodajući da je isčekivanje bilo opravdano.

Takođe je napomenula da je cena od 85 evra po osobi za noćenje s doručkom izuzetno primamljiva s obzirom na jedinstvenost i popularnost sobe, koja se mora rezervisati unapred.

 

 

Dženisa je zainteresovanima savetovala da direktno kontaktiraju hotel putem imejla za informacije o raspoloživosti sobe Adlerhorst. Pored toga, pomenula je i postojanje druge slične sobe nazvane Adlernešen, koja se odlikuje jedinstvenim staklenim zidom, nudeći takođe izvanredan pogled.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike