Iza zatvorenih vrata: Spremačice otkrivaju tajne hotelskih soba i ovo poručuju gostima

19.02.2024

19:32

0

Autor: K. B.

Hotelske spremačice su otkrile nekoliko stvari koje bi rado rekle o ponašanju gostiju

Iza zatvorenih vrata: Spremačice otkrivaju tajne hotelskih soba i ovo poručuju gostima
Copyright Profimedia

Spremačica iz hotela "Hampton Inn" savetuje goste da ne ostavljaju znak "Ne ometaj" na vratima kada se odjavljuju, jer se često dešava da gosti ostave sve uključeno u sobi, pa nije jasno da li su još uvek prisutni ili ne. Sa druge strane, preporučuje se stavljanje znaka "Ne ometaj" samo kada zaista postoji potreba, kako bi se izbegle neprijatnosti.

Spremačice primećuju da su gosti često neuredni, ostavljaju haos za sobom prilikom farbanja kose u lavabou, kao i smeće pored kante. Osim toga, ističu da je korisno kada gosti smeće ostave na jednom mestu, a posebno kada medicinski otpad bude naznačen i izdvojen, kako bi se spremačicama olakšao posao.

Pexels
 

Radnice iz hotela "Quality Inn" naglašavaju važnost toga da gosti ne ostavljaju smeće svuda po sobi, već na jednom mestu. Takođe, apeluju da se medicinski otpad pravilno odlaže, jer su naišle na insulinske igle pacijenata sa dijabetesom koje su bacane nezaštićene.

Spremačice takođe iznose želju za saradnjom gostiju, poput ostavljanja prljavih peškira i posteljine na podu, kako bi im olakšali posao. Takođe napominju da nije potrebno raspremati krevet nakon ustajanja, jer to pomaže da se uvidi da li je krevet korišćen, a samim tim i da li treba promeniti posteljinu.

Profimedia
 

Na kraju, ističu da ih veoma raduje kada gosti pokažu ljubaznost i ostave hranu ili piće u sobi nakon napuštanja hotela, naglašavajući da je to jedan od načina da se pokaže zahvalnost prema njihovom radu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike