Mama podelila koju stvar od 140 dinara morate da kupite da biste smanjili stres tokom putovanja sa decom

11.12.2023

20:17

0

Autor: K. O.

Svi znamo koliko je putovanje sa decom stresnom, zato je ovaj savet zlata vredan

Mama podelila koju stvar od 140 dinara morate da kupite da biste smanjili stres tokom putovanja sa decom
Copyright Profimedia

Ako mislite da je nervozno dete u avionu frustrirajuće, obično možete pretpostaviti da su njihovi roditelji još više pod stresom zbog cele situacije.

Deca imaju kraći raspon pažnje od odraslih, što znači da im je teže da sede mirno ili da budu tihi, dok neudobna sedišta i nedostatak mogućnosti da se kreću otežavaju njihovo opuštanje.

Većina roditelja će putovati sa arsenalom grickalica i igrica kako bi zadržali svoje mališane zauzetim tokom dugih letom, ali ni to ne garantuje da će sve proći glatko.

Iako se napadi besa, plača i histerije ne mogu predvideti, jedna mama ima sjajan savet da sačuva razum vaših saputnika. I u pitanju je nešto krajnje jednostavno, ali i neočekivano - lepljiva traka.

Freepik
 

Prema fotografu, kreatoru i mami dvoje dece Nikoli Knoks, rolna selotejpa je neophodna na svakom porodičnom odmoru.

Ona je u video snimku na Instagramu rekla da koristi traku da drži sto za poslužavnik svog mališana zatvorenim, sprečavajući ih da smetaju osobi ispred sebe ili da im se prsti uhvate u kvaku.

Freepik
 

Nikola je takođe rekla svojim pratiocima kojih ima nešto manje od dve hiljade da koristi multitasker od 1 funte (oko 140 dinara) da zalepi brave i fioke u hotelu, da etiketira dečije stvari kako bi ih sprečila da se izgube na putovanju, da im prilepi salvetu na košulju kao improvizovanu majicu, ali i za njih da se igraju sa njom.

Druge mame i tate su se složile sa trikom pogodnim za torbicu, uključujući Toni Klark iz časopisa Twist Travel Magazine koja kaže da nosi traku sa sobom na „svako pojedinačno putovanje“ na koje ide sa svojom decom.

 

@twisttravelmag One of the best travel hacks when it comes to traveling with babies and toddlers: pack painters tape! It's a great way to keep young kids entertained on flights and is a babyproofing workhorse! Save this tip for your next trip with babies. #packingtips #travelwithkids #travelingmama #traveltips #traveltipsandhacks #travelwithbaby ♬ Together (Instrumental) - Louis Stephens

 

 

„Odlično je koristiti je kao nalepnice. Vaša deca mogu da crtaju po njima, možete da ih postavite na svoja sedišta i znate da neće ostaviti trag ili izazvati bilo kakvo uništenje“, rekla je ona u TikTok video snimku, a prenosi Metro.uk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike