Iskoristite savete stjuardese za jeftinije putovanje: Ovi dani su ključni! (VIDEO)

26.10.2023

20:14

0

Autor: K. B.

Stjuardesa Sijera Mist je podelila korisne savete za uštedu novca prilikom putovanja avionom na društvenim mrežama

Iskoristite savete stjuardese za jeftinije putovanje: Ovi dani su ključni! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Putovanje je nešto što većina nas voli, bilo da je u pitanju odmor na moru ili poseta turističkim destinacijama. Međutim, troškovi putovanja mogu biti prilično visoki, a cene variraju u zavisnosti od mnogo faktora, uključujući sedište u avionu i količinu prtljaga. Stjuardesa Sijera Mist podelila je svoje genijalne trikove kako biste mogli da planirate putovanje pametno i uštedite što više novca.

 

 

U svom TikTok videu, Sijera je istakla:

- Znam da ste čekali tajne, savete i trikove stjuardese, pa evo ih. Ako želite jeftin let, tražite letove utorkom, sredom i četvrtkom, jer su tada obično najjeftiniji.

Takođe, predložila je da koristite anoniman prozor u svom pretraživaču kako biste izbegli oglase koji često prikazuju karte po višim cenama.

Još jedan koristan trik koji je podelila je da rezervišete svoja sedišta u zadnjem delu aviona. Iako mnogi smatraju da je sedenje blizu repa aviona nepoželjno zbog blizine toaleta i potencijalnih neprijatnih mirisa, Sijera tvrdi da rezervisanje sedišta u tom delu može rezultirati nižim cenama karata.

Iako postoje određeni stereotipi o zadnjem delu aviona, Sijerini saveti ukazuju na to da ovi delovi često nude povoljnije opcije za putnike koji traže uštede.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike