Upozorenje stjuardese: Ovaj deo sedišta u avionu nije namenjen putnicima

08.06.2023

11:18

0

Autor: K. B.

Džep sedišta može biti prilično neuredan i nehigijenski

Upozorenje stjuardese: Ovaj deo sedišta u avionu nije namenjen putnicima
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na nedavnoj Reddit diskusiji, stjuardesa je podelila važnu informaciju o mestu koje putnici često koriste bez razmišljanja - džepu sedišta u avionu. Ona je istakla da je ovo mesto najbolje izbegavati i da putnici treba dvaput razmisliti pre nego što odluče da tu odlože svoje stvari.

Kada je reč o brzini i praktičnosti, mnogi putnici imaju naviku da odmah stave svoje telefone, knjige ili grickalice u džep sedišta ispred sebe. Međutim, stjuardesa je upozorila da je to mesto koje treba izbegavati zbog higijenskih razloga.

Profimedia
 

"Preporučujem vam da nikada ne koristite ili stavljate bilo šta u džep sedišta. Iako su očišćeni od smeća, nikada nisu zaista čista. Mnogi putnici ostavljaju prljave maramice, čarape, žvake ili ostatke hrane, a onda sledeći putnik dođe i stavi svoj telefon, laptop ili iPad", navela je stjuardesa.

Ova saznanja ukazuju na to da iako deluje kao praktično mesto za odlaganje ličnih stvari, džep sedišta može biti prilično neuredan i nehygieničan. Stoga, savet stjuardese je da putnici budu oprezni i da razmisle o drugim mestima za odlaganje svojih predmeta tokom leta kako bi očuvali svoju higijenu i zdravlje.

Za sigurnost i udobnost tokom leta, stjuardese pružaju ove korisne informacije kako bi putnici bili svesni potencijalnih rizika i mogli doneti informisane odluke o svojim ličnim stvarima tokom putovanja avionom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike