Novi projekat koji će bogataši obožavati: Luksuzno odmaralište na ostrvu Sindalah

07.05.2023

19:07

0

Autor: Z.A.S.

Posedovaće sve što je potrebno za najluksuzniji odmor iz snova, po svetskim standardima

Novi projekat koji će bogataši obožavati: Luksuzno odmaralište na ostrvu Sindalah
Ostrvo Sindalah - Copyright Profimedia

Lanac čuvenih hotela "Four Seasons" planira otvaranje novog luksuznog odmarališta u Saudijskoj Arabiji, na ostrvu SIndalah.

U pitanju je deo saudijskog megaprijekta "NEOM" koji je vredan čak 500 milijardi dolara. Planirano je da hotel u svom sklopu poseduje 225 soba i apartmana, ali i spa centre koji će, podrazumeva se, biti opremljeni na svetskom nivou.

Profimedia
 

Luksuzna marina

"Four Seasons Hotels and Resorts", u partnerstvu sa odjeljenjem za razvoj hotela u saudijskom megaprojektu "NEOM", otkrio je svoje planove za izvanredan luksuzni hotel na očaravajućem ostrvu Sindalah. Pokrivajući površinu od približno 840.000 kvadratnih metara, Sindalah u ostrvskom kompleksu na Crvenom moru teži da bude glavna prekretnica u stvaranju ekosistema gostoprimstva u ovom dinamičnom regionu koji se brzo razvija.

Pored dugo očekivanog odmarališta "Four Seasons", ostrvo će imati i luksuznu marinu svetske klase i uzoran jaht klub, koji će zadovoljiti istančane ukuse turističke elite. Ljubitelji sporta će imati priliku da uživaju u pedantno dizajniranom golf terenu sa devet rupa.

Odmaralište će imati impresivan niz smeštaja koji će zadovoljiti različite potrebe imućnih gostiju. Sa ukupno 225 vrhunski opremljenih soba i apartmana, gosti će moći da uživaju u neuporedivoj udobnosti i zadivljujućim pogledima na netaknute plaže Crvenog mora sa svojih privatnih terasa, prenosi Avaz.

Profimedia
 

Bazen i plaža

Za one koji traže još ekskluzivnije iskustvo, odmaralište će ponuditi 52 pažljivo dizajnirane vile, sa jednom od četiri spavaće sobe. Svaka vila će imati sopstveni pogled na bazen i plažu, pružajući intimni odmor usred prirodnih lepota okoline.

Vrhunac raskoši su predsedničke i kraljevske vile, koje će uključivati dodatne privatne teretane i pristup ekskluzivnim privatnim dokovima za jahte, osiguravajući neuporediv nivo privatnosti.

Profimedia

Spa centri

"Four Seasons" je veliku površinu odmarališta posvetio spa centrima koji su na svjetskom nivou. Utočište mira će posedovati niz soba za tretmane, salone za opuštanje, hamam, kao i bazen.

Za one koji traže aktivan i energičan odmor, širok izbor aktivnosti na vodi, uključujući skijanje na vodi, surfovanje, jedrenje na dasci i još mnogo toga, omogućiće gostima da izvuku maksimum iz Crvenog mora.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike