Kanje Vest bi trebalo da dođe na mesto pokojnog Virdžila Abloha u Luj Vitonu?

16.12.2021

14:55

0

Kanje i Virdžil su delili sličnu viziju

Kanje Vest bi trebalo da dođe na mesto pokojnog Virdžila Abloha u Luj Vitonu?
profimedia-0375618629 - Copyright Profimedia

Daper Dan kaže da bi Kanje Vest trebalo da preuzme ulogu kreativnog direktora u "Luj Vitonu" nakon smrti Virdžila Abloha.

Legendarni modni dizajner Daper Dan smatra da bi "Luj Viton" trebalo da dovede Kanjea Vesta da bude njihov novi kreativni direktor nakon tragične smrti Virdžila Abloha.

- Mislim da bi to bio divan potez ako je Kanje spreman, ali i "Luj Viton" - rekao je Dan za "TMZ" tokom nedavnog intervjua, pa nastavio:

- Kanje je genije. Ne bih sumnjao u njega. Kanje može sve.

- Luj, uhvati Kanjea! - dodao je on.

"The Sun" je nedavno objavio da se "Luj Viton" već priprema da Vest preuzme dužnost njihovog sledećeg kreativnog direktora.

Izvor je tom izdanju rekao:

- Kanje je užasnut zbog Virdžilove smrti jer su godinama bili prijatelji i mnogo radili zajedno. Oni su delili sličnu viziju i sada Kanje oseća da duguje Virdžilu tako što će nastaviti njegov rad u Luj Vitonu.

Profimedia
 

Podsetimo, Abloh je preminuo 28. novembra u 41. godini nakon duge borbe sa izuzetno retkim oblikom raka poznatim kao angiosarkom srca.

Sahrana renomiranog dizajnera održana je 6. decembra u Čikagu. Prisustvovali su Drejk, Rijana, Kanje Vest, Kim Kardašijan, Kid Kudi, Tajler, Kreator, A$AP Roki, Frenk Oušn, Vik Mensa, Lorin Hil, Don Si, Džeri Lorenco i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike