Žene obožavaju "Luj Viton" torbe: Evo kako da razlikujete original od kopije (FOTO)

15.12.2021

18:19

0

Dobro obratite pažnju na detalje

Žene obožavaju "Luj Viton" torbe: Evo kako da razlikujete original od kopije (FOTO)
Luj Viton fejk torbe - Copyright Profimedia

Žene obožavaju brendirane stvari.

Uključujući i torbe.

Jedan od brendova koji ćete najčešće sresti na ulicama jeste Luj Viton.

Međutim, većina njih su fejk.

Pitate se kako znamo?

Originale zapravo i nije toliko teško razlikovati od kopija. Samo treba da znate gde te razlike "leže".

Kako razlikovati pravu od fejk Louis Vuitton torbice?
Ako su se oni koji prave fejk robu u nečemu ispraksovali, onda su to LV torbice. Mnoge kopije je teško razlikovati od originala, a ovu su neki detalji na koje morate da obratite pažnju, ako se nađete u situaciji da vam neko nudi "pravu vuittonku". Autentična LV torba ima sledeće karakteristike:

Profimedia
 

Kvalitetni materijali
Luj Viton torbe su skupe, što znači da su izrađene su od skupih materijala poput krokodilske, janjeće ili kamilje kože. Lažne su rađene od veštačke kože, a na dodir su grube i nekako krute. Prava koža će biti glatka i mekana.

Obrub
Luj Viton ukrasi su napravljeni od Vačeta kože i prirodno tamne kako torba stari. Većina lažnjaka je izrađena u svetlosmeđoj ili lažnoj ostareloj boji  koja se neće menjati s godinama.

Postavljanje monograma
Postavljanje monograma se vrši pažljivo i na originalu sigurno neće biti ukrivo, niti odsečeno. Izgledaće isto na svakom stilu torbe. Koža je jedan kompaktni komad i materijal se sa zadnje strane nastavlja napred. Nikada nećete videti šav nasred torbe.

Profimedia
 


Oznake
Nikada se ne pričvršćuju na Luj Viton torbu. Možda dolaze sa etiketama, ali se jednostavno stavljaju u torbicu ili vrećicu za prašinu. Ne pričvršćuju se plastikom ili iglama kako to često bude na lažnjacima.

Pazite na dodatke
Mnogi LV lažnjaci dolaze sa dodacima koje autentične Luj Viton torbe nemaju. "Neverfull" model ima opciju dodavanja naramenice, međutim, to nije standardni dodatak. Original dolazi sa dve trake mogu da se nose preko ruke. Lažne verzije mogu da imaju pričvršćenu naramenicu ili dodatak.

Obavezno proverite ručke i šavove
Pažljivo pregledajte izradu. Sve Luj Viton torbe imaju precizne šavove koji su izdržljivi i neće pokazivati labave niti, a ručke svake torbe su spojene posebnim lepkom za kožu. Nećete videti nemarnu izradu ili labave šavove, a ako to budete ugledali to je sasvim siguran pokazatelj da je torba lažnjak.

Profimedia
 

Proverite natpis na torbi
Slova su još jedan dobar pokazatelj autentičnosti LV torbe. Primera radi, gde god je napisano "Louis Vuitton", prvo proverite slovo O. Trebalo bi da bude okruglog, a ne ovalnog oblika. Mnoge lažne verzije će koristiti O-ove ovalnog oblika.

Prave Luj Viton torbe ne dolaze sa sertifikatom o autentičnosti
Još jedan pokazatelj da je torba lažna je ako ima karticu o autentičnosti. U original LV unutra ćete možda pronaći karticu krem boje sa nazivom stila torbe i kodom, ali nikada sertifikat koji obično stoji u lažnjacima da uveri naivne kupce u autentičnost torbe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/miss7

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike