Tako to radi Demi Mur: Njen savršen stajling u boji šampanjca želimo da nosimo ovog leta

28.06.2024

12:36

0

Autor: V. I.

Letnja inspiracija po ugledu na poznatu glumicu je elegantna i mladalačka u isti mah

Tako to radi Demi Mur: Njen savršen stajling u boji šampanjca želimo da nosimo ovog leta
Demi Mur - Copyright Profimedia

Ko je vaša letnja modna inspiracija i zašto je naša baš Demi Mur? Iako je dobrano zagazila u sedmu deceniju, glumica neprestano pokazuje besprekoran stil kako na crvenom tepihu, tako i van njega. Baš kada ste pomislili da je pokazala da joj je svaka kombinacija bolja od prethodne, Demi se pojavila u još jednom blistavom ansamblu koji nas je naveo da poželimo da pijuckamo šampanjac na selu u Francuskoj.

Glumica je, naime, prisustvovala proslavi u Narodnom muzeju ženske istorije u Njujorku, noseći svilenu bluzu boje šampanjca iz kolekcije Michael Kors, uparenu sa suknjom posutom šljokicama zlatne boje koja se protezala do poda iste modne kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

 

Glamuroznom ansamblu dodala je nakit brenda Leighton Jewels, uključujući dijamantske minđuše, zlatnu ogrlicu sa priveskom i odgovarajuće prstenje.

Na Instagram Reelu, koji je podelio njen stilista Brad Goreski, ona je fanovima omogućila pogled na odeću iz svih uglova pozirajući poput prave manekenke. Takođe je dodala odgovarajući bež blejzer koji je upotpunio celu kombinaciju.

Njena prepoznatljiva duga crna kosa bila je oblikovana u labave talase sa razdeljkom na sredini, dok se njena glamurozna šminka sastojala od razmazane olovke za oči, istaknutih trepavica i ljubičastog ruža.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike