Čuveni magazin odao počast Suzan Sarandon: Diva ima 77 godina, a i dalje izgleda besprekorno (VIDEO)

04.06.2024

12:02

0

Autor: V. I.

Glumica je nosila haljinu s potpisom čuvenog italijanskog dizajnera

Čuveni magazin odao počast Suzan Sarandon: Diva ima 77 godina, a i dalje izgleda besprekorno (VIDEO)
Copyright Profimedia

Od daleke 1970. godine, kada je debitovala na bioskopskom platnu, do danas, američka glumica i producentkinja Suzan Sarandon je jasan primer da stil i talenat nikada ne izlaze iz mode.

Elle Magazin odao počast Suzan Sarandon

Španski modni magazin Elle odlučio je da na poseban način oda počast njenoj bogatoj karijeri dodelivši joj nagradu za životno delo u galeriji Centro Cibeles u Madridu, u okviru 12. Elle Style Awards.

Suzan Sarandon blista u crnoj haljini na Elle Style Awards

Nagradu je glumici na sceni uručio poznati španski reditelj Pedro Almodovar, a zvezda filma "Telma i Luiz" elegancijom u crnom pobrala je pohvale prisutnih. Uoči dodele nagrada, prodefilovala je crvenim tepihom u Madridu u svetlucavoj crnoj haljini s efektnim dizajnom dekoltea u znaku kosog proreza.

Glamurozna kreacija Đorđa Armanija za Suzan Sarandon

Ovu svečanu kreaciju na 77-godišnju Sarandon potpisuje italijanski kralj elegancije Đorđo Armani, a njenu dužinu do gležnja otkrio je par crnih sandala s ukrštenim kaiševima. Raspuštena, talasasta kosa sa šminkom koja je istakla crveni ruž, učinila je njeno glamurozno izdanje besprekornim.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

 

Proslava 33. godišnjice filma "Telma i Luiz"

Sredinom februara ove godine, Sarandon i njena koleginica Đina Dejvis proslavile su 33. godišnjicu filma "Telma i Luiz" u režiji Ridlija Skota. "Telma i Luiz" se smatra značajnim feminističkim filmom, kao i projektom koji je mladom Bredu Pitu dao prvu veliku filmsku ulogu. Zaradio je impresivnih 45,4 miliona dolara na blagajnama.

 

 

 

Predstojeći mjuzikl "Telma i Luiz" s Amandom Sejfrid i Evan Rejčel Vud

Sarandonova i Dejvisova dale su svoj blagoslov za predstojeći istoimeni mjuzikl, u kojem bi trebalo da glume Amanda Sejfrid i Evan Rejčel Vud, a očekuje se da će premijera biti prikazana ove godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike