Modni dvoboj bez pobednika: Kraljica Ranija i kraljica Leticija srele su se u Madridu, a modni svet je zastao na trenutak (FOTO)

20.06.2023

11:21

0

Autor: K. O.

Poređenje je neminovno, a mana nemaju

Modni dvoboj bez pobednika: Kraljica Ranija i kraljica Leticija srele su se u Madridu, a modni svet je zastao na trenutak (FOTO)
Copyright Profimedia

Pored toga što nose titulu kraljice, ove dve dame odavno su se ovenčale i titulom modne ikone. A šta se desi kada se one nađu na jednom mestu - onda modni svet zastane sa divljenjem.

Kraljica Ranija i kraljica Leticija srele su se u Madridu, kada je kraljica Jordana doputovala u neslužbenu posetu Španiji, gde ju je njena domaćica i prijateljica srdačno dočekala.

I kada su stale jedna pored druge, bilo je neminovno poređenje njihovih odevnih kombinacija, mada pobednika nismo ni tražili.

Obe su se opredelile za haljine, dok je Ranija došla u odeći klasičnog kolorita i sa tradicionalnim detaljima, dLeticija se opredelila za šik cvetnu haljinu bez rukava ravnog kroja.

Profimedia
 

Španska kraljica Leticija spojila je model upadljivog desena sa salonkama koje se savršeno slažu sa koloritom njene odeće i uz sve to ponela veliku pismo- torbu.

Salonke kraljice Ranije imale su odličan desen, a odlučila se za veoma šik tašnu.

Ranija je vešto spojila moderno i tradicionalno, te je njena kombinacija originalna i efektna.

Profimedia
 

Dok je Leticija više ispratila aktuelne modne trendove.

Definitivno ovo je modni doboj bez pobednika.

A sudeći prema fotografijama ove dve dame gaje zaista prisan i prijateljski odnos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike