Bivša devojka Merilina Mensona tvrdi da ju je muzičar godinama zlostavljao, a onda i silovao tokom spota

24.01.2022

20:55

0

Kako je objasnila, bila je prisiljena na komercijalni s*ksualni čin pod lažnim tvrdnjama

Bivša devojka Merilina Mensona tvrdi da ju je muzičar godinama zlostavljao, a onda i silovao tokom spota
Merilin Menson - Copyright Profimedia

Muzičara Merilina Mensona ne prestaje da bije loš glas. Mesecima unazad se pojavljuju se napisi da je roker silovao nekoliko svojih devojaka, a sada su se pojavile nove optužbe na njegov račun.

Naime, glumica Evan Rejčel Vud izjavila je da ju je Menson silovao na snimanju spota za njegovu pesmu „Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)” koja je izašla 2007. godine, piše „The Guardian”.

Profimedia
Evan Rajčel Vud

Vud je u dokumentarnom filmu „Phoenix Rising“ koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu Sundance rekla da je Menson napastvovao tokom scene s*ksa koja je zapravo trebalo da bude simulacija. Iako su postigli dogovor pre snimanja, kada su se uključile kamere Merilin je uradio po svom. 

-  Nisam pristala na to - rekla je ona u dokumentarnom filmu koji se bavi njenim životom i karijerom.

Glumica je istakla da je na ovom spotu radila veoma neprofesionalna ekipa, te da su joj tokom snimanja davali da pije alkohol te da je jedva bila pri svesti, kada ju je Menson navodno napastvovao.

Merilin Menson, Profimedia
Merilin Menson

- Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurnom. Niko nije pazio na mene - objasnila je ona. 

Potom je objasnila da se osećala odvratno i postiđeno zbog svega što se tada navodno događalo. 

- Bila sam prisiljena na komercijalni s*ksualni čin pod lažnim tvrdnjama. Tada je protiv mene počinjen prvi zločin i bila sam suštinski silovana pred kamerama - kazala je Evan koja nije krila da je Menson dao prilično jasna uputstva za davanje izjava medijima.

Profimedia
Evan Rejčel Vud

 

- Bojala sam se da uradim bilo šta, što bi moglo da naljuti Briana (Hugha Warnera). Spot je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo kako je naša veza napredovala - dodala je glumica.

Inače, Evan i Merilin su bili u vezi od 2007. do 2010. godine, a glumica tvrdi da ju je muzičar za to pripremao dok je bila tinejdžerka te ju je godinama „zlostavljao na razne načine“. Međutim, Vudova nije jedina koja je optužila muzičara, a na spisku žrtva su i glumica Esma Bianko, kao i snimateljka Suzan Fontein. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike