Sijena Miler na crvenom tepihu sa ćerkom i 15 godina mlađim partnerom: Oduševila u prozirnoj haljini (FOTO)

20.05.2024

11:01

0

Autor: K. O.

Dok su pozirali na crvenom tepihu glumica ju je sve vreme grlila

Sijena Miler na crvenom tepihu sa ćerkom i 15 godina mlađim partnerom: Oduševila u prozirnoj haljini (FOTO)
Copyright Profimedia

Slavna lepotica Sijena Miler imala je posebnu pratnju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu 2024.

Sijena (42) prisustvovala je svetskoj premijeri filma Horizont: Američka saga, a uz nju je bila njena ćerkom Marlou (11), ali i dečko Oli Grin.

Za veliki događaj, glumica je nosila poluprozirnu plavu haljinu sa naboranim ogrtačem. Svečanu odeću uparila je sa srebrnim štiklama. 

Ispod haljine koja se providela, nosila je bodi u istoj boji. A kosa joj je bila lepršava, ležerno prelomljena.

Sve vreme, dok su pozirali za fotografisanje, na crvenom tepihu Sijena je grlila svoju ćerku koja je bila obučena u divnu roze-belu haljinu A kroja.

Profimedia
 

Inače, ona je Marlou dobila sa svojim bivšim Tomom Staridžom, sa kojim je izlazila od 2011. do 2015. Takođe ima ćerku, rođenu u januaru, sa sadašnjim petnaest godina mlađim partnerom Grinom (27).

"Bila sam veoma srećna, nisam nužno pokušavala da ostanem u drugom stanju. Ovo se desilo kao potpuno iznenađenje i biološki je bilo nešto što sam mogla da uradim", rekla je Sijena Miler za Vogue.

Miler i Grin zajedno su od februara 2022. i debitovali su na crvenom tepihu na zabavi Veniti Fera tokom dodele Oskara iste godine.

U decembru 2023. godine, glumica je govorila o razlici od 15 godina između njih i to u naslovnoj priči za Vogue, rekavši: „Verujem da nekome to zvuči komplikovano, ali kada se osvrnem nema ničega osim ljubavi i radosti. "

Profimedia
 

Njen predstojeći film Horizont režira i koscenarista je Kevin Kostner, a u pitanju je „hronika neverovatnog epskog putovanja ekspanzije američkog Zapada, pre i posle građanskog rata“, navodi se u sinopsisu.

Uoči premijere, Kostner je rekao za People da „vodi sedam žena koje su u filmu“ u Kan da proslavi njihov „ogromni doprinos“ projektu.

Profimedia
 

„Žene su razlog zašto zemlja ide napred“, objasnio je on. "Često su prisiljavane protiv njihovih sopstvenih želja. Iskorištavane su i bile su otporne. Ne bih mogao da ispričam priču osim ako se nije vrtela oko njih."

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike