Zgodna blondina Viktorija Silvstet isturila butkicu pa joj kroz izrez na haljini izvirilo i ono što ne treba (FOTO+VIDEO)

16.05.2024

12:13

0

Autor: V. I.

Bivša zečica i glumica iz Švedske je napravila haos čim je zakoračila na crveni tepih

Zgodna blondina Viktorija Silvstet isturila butkicu pa joj kroz izrez na haljini izvirilo i ono što ne treba (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Jednom zečica - uvek zečica, pokazala je Šveđanka Viktorija Silvstet kad se pojavila na crvenom tepihu među brojnim poznatim zvanicama druge večeri Filmskog festivala u Kanu, na premijeri nove franšize "Furioza: Pobesneli Maks Saga".

Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP
 

 

Švedska glumica, koja u septembru ulazi u šestu deceniju, ubrzala je puls prisutnih pokazujući svoju zapanjujuću građu u haljini sa rizičnim dekolteom do butina, koja je istakao njene beskrajno duge noge, ali i otkrio deo međunožja, na šta je glumica verovatno i računala kad se odlučila za ovu modnu kombinaciju.

Profimedia
 

 

Plavokosa bomba je imala ljubičasto haljinu sa šljokicama i braon detaljima s otvorenim ramenima i volanima na dekolteu, kao i odgovarajućim operskim rukavicama koje su takođe bile ukrašene šljokicama. 

 

 

Da bi dodatno istakla zavidnu figuru i dodala je svetlucave srebrne štikle sa otvorenim prstima i dijamantsku ogrlicu. Platinasti pramenovi su joj padali niz leđa, ali ako ste kojim slučajem skrenuli pogled s njenog dubokog izraza na haljini i pogledali je u lice, bilo je nemoguće ne zapaziti "zamznut izgled" zbog previše botoksa. Može to i bolje, Viktorija, može to i mnogo bolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike