Anđelina Džoli unajmila profesionalca da je ubije! Glumica je izabrala holivudski scenario svoje smrti

06.04.2024

23:20

0

Vrlo mlada se suočavala sa ozbiljnim mentalnim krizama

Anđelina Džoli unajmila profesionalca da je ubije! Glumica je izabrala holivudski scenario svoje smrti
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Anđelina Džoli više puta je govorila o mentalnim problemima sa kojima se dugo suočavala, te nije tajna ni da je više puta pokušala da sebi oduzme život.

Karijeru je započela vrlo mlada, a iako je odrasla u glumačkoj porodici, definitivno nije bila spremna na sve što holivudska slava donosi sa sobom. Naime, Anđelina je kao mlada bila veliki buntovnik, te nisu izostalni ni ozbiljne mentalne krize.

Glumica je otvoreno priznala da je sa 22 godine ozbiljno razmišljala da izvrši samoubistvo, ali zbog okoline to nije želela da uradi sama, već je isplanirala da angažuje profesionalnog ubicu.

Profimedia
Anđelina Džoli

- Bio je pristojna osoba i rekao mi da razmislim o tome i da ga ponovno nazovem za dva meseca. Nešto se promenilo u mom životu i krenula sam dalje - rekla je glumica. 

Srećom, u poslednjem času je odustala od te ideje.

U mladosti je prolazila i kroz vršnjačko nasilje u srednjoj školi, a sve to zbog specifičnih crta lica i građe tela. Nerazumevanje okoline dovelo je i do poremećaja ishrane, te se neko vreme lečila i od anoreksije.

Anđelina je potom uspela da se ostvari i na privatnom i na poslovnom planu, ali je prošle godine otkrila da ima periode ozbiljne anksioznosti što je posledica trauma kroz koje je prošla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike