Zvezda "Bala ruža": Najrasipnija princeza u prelepom ružičastom kombinezonu pokazala novu frizuru, ali i osmeh

25.03.2024

12:06

0

Autor: K. O.

Izgledala je baš poput filmske dive

Zvezda "Bala ruža": Najrasipnija princeza u prelepom ružičastom kombinezonu pokazala novu frizuru, ali i osmeh
Copyright Profimedia

Žena oko koje stalno lebdi veo misterije je princeza Šarlin od Monaka. Svi svetski mediji prate da li će se i kada pojaviti sa osmehom, a priče o njenom nesrećnom braku nikada ne jenjavaju.

Sada je prelepa supruga princa Alberta II definitivno bila zvezda večeri na tradicionalnom Balu ruža održanom u Monte Karlu, koja je sve zasenila svojim glamuroznim izgledom.

Nosila je ružičasti kombinezon ukrašen draguljima sa smelim dekolteom, izgledajući poput filmske dive. Ovaj upadljiv stajling je dodatno upotpunila prozračnim make-upom i šik frizurom sa trendi šiškama, koje su ovoga puta bile ravno stilizovane.

Crni manikir potpuno nesvojstven princezama, "statement" viseće minđuše, odgovarajuća torbica i šik sandale na petu su zaokružili ovo besprekorno izdanje najtužnije princeze na svetu.

Inače, ona prošle godine nije bila prisutna na glamuroznoj gala svečanosti, kada se umesto nje Albertu pridružila njegova sestra, princeza Karolina od Hanovera. Međutim, ove godine se vratila u još jednom nezaboravnom modnom izdanju.

Profimedia
 

Na zabavi pod nazivom 'Disco Bal de la Rose Monaco', koju je organizovao dizajner Kristijan Labutin, došla je u pratnji svog supruga, koji je nosio klasični crni smoking i tamnoružičastu leptir mašnu.

Majka preslatkih blizanaca, princa Žaka i princeze Gabrijel, došla je na bal neposredno pošto su u javnost procurile informacije o šokantnim potrošačkim navikama kuće Grimaldi, čak i po raskošnim standardima Monte Karla.

Profimedia
 

Zanimljivo je da se ove informacije posebno odnose na princezu Šarlin, bivšu plivačicu koja je kao Šarlin Vitstok predstavljala Južnu Afriku na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, prenosi Tportal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike