Šta nije u redu na ovim fotkama? Princeza Šarlin poljubila svog muža, ali svi komentarišu samo jednu stvar (FOTO)

26.06.2022

20:41 >> 21:06

0

Autor: 24sedam

Albert i Šarlin u sredu su posetili Norvešku kako bi prisustvovali otvaranju specijalne izložbe u muzeju Fram u Oslu, a društvo su im pravili i njihovi sedmogodišnji bliznaci Žak i Gabrijela

Šta nije u redu na ovim fotkama? Princeza Šarlin poljubila svog muža, ali svi komentarišu samo jednu stvar (FOTO)
profimedia-0702571741 - Copyright Princeza Šarlin od Monaka/Foto: Profimedia

Princ Albert i princeza Šarlin pre nekoliko dana zaputili su se na svoje prvo zajedničko putovanje u inostranstvo otkako je ona ponovo preuzela službene zadatke ranije ove godine, a tom prilikom supružnici su razmenili nežnosti, što je ekstremno neuobičajeno za njih.

Naime, Albert i Šarlin u sredu su posetili Norvešku kako bi prisustvovali otvaranju specijalne izložbe u muzeju Fram u Oslu, a društvo su im pravili i njihovi sedmogodišnji bliznaci Žak i Gabrijela.

Princeza, koju su mediji prozvali "najtužnijom na svetu" zbog njenog setnog izraza lica i činjenice da godinama nije viđena nasmejana, po običaju je bila sjajno stilizovana - nosila je crno odelo ležernog kroja sa diskretnim detaljima od štrasa.

Ovo svedeno, otmeno izdanje upotpunila je crnom, svilenom košuljom, crnim salonkama sa šljokicama i diskretnim nakitom, a njena kratka, platinastoplava kosa je svemu dala poseban, atraktivan pečat.

Ipak, javnosti je nešto drugo privuklo pažnju, a ne moćan autfit lepe princeze... Naime, ona i Albert razmenili su sočan poljubac u usta, što je za njih pravi raritet - par gotovo nikada nije viđan u javnosti kako otvoreno pokazuje naklonost ili razmenjuje nežne dodire. Strani mediji nagađaju da je ovo pokušaj zatakaškivanja glasina o problemima u njhovom braku, koje su već mesecima vrlo glasne.

Princeza Šarlin od Monaka/Foto: Profimedia
 

Šarlin je prošlog meseca progovorila o odnosu sa mužem i svom zdravstvenom stanju, ali je to uradila veoma suzdržano, naglasivši da je i dalje "krhka" nakon povratka iz švajcarske klinike, gde se četiri meseca lečila od "duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti".

- Otkako sam se vratila u kneževinu, svu svoju energiju usmerila sam na svoju decu, muža i svoje zdravlje, jer je to moj prioritet. Moje zdravstveno stanje je i dalje krhko i ne želim da se stvari odvijaju prebrzo. Put je bio dug, težak i bolan. Danas sam smirenija - rekla je ona za "Monaco Matin".

Ona se osvrnula i na nagađanja o tome da planira da napusti Monako i kupi kuću u okolini Ženeve.

- Želite li da razgovarate o glasinama o razvodu ili mom novom domu u Švajcarskoj? - direktno se i pomalo satirično obratila novinarima. I dalje mi je žao što neki mediji plasiraju takve glasine o mom životu, mojoj vezi. Kao i svi drugi, i mi smo ljudksa bića, i kao svi imamo emocije i slabosti, ali je naša porodica izložena medijima i najmanji problem iznosi se na videlo - dodala je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike