I dalje je boginja: Slavna manekenka na crvenom tepihu u haljini koju je nosila pre 28 godina

14.03.2024

12:06

0

Autor: K. O.

Ovog puta bilo je nekoliko sjajnih vintidž momenata na žurki posle dodele Oskara

I dalje je boginja: Slavna manekenka na crvenom tepihu u haljini koju je nosila pre 28 godina
Copyright Profimedia

Danski supermodel Helena Kristensen bila je samo jedna od mnogobrojnih lepotica koje su ostavile svoj pečat na crvenom tepihu nove oskarovske zabave magazina Vanity Fair.

Znamo da se moda uvek vraća, a sada se moda 90-ih vratila na velika vrata na jednoj od najposećenijih oskarovskih zabava - i to na više načina.

Legendarna manekenka Helena Kristensen očarala je mnoge svojim izdanjem u skulpturalnoj crno-beloj haljini na jedno rame, posebno kada je otkrila priču koja stoji iza nje.

Profimedia
 

Zvezda koja uveliko gazi šestu deceniju, Kristensen (55) otkrila je na svom Instagram profilu da je već nosila ovu haljinu i to 1996. godine na pariškoj reviji Džona Galijana.

"Bila sam uzbuđena što sam mogla da se vratim u jednu od svojih omiljenih haljina koje sam nosila na pisti - Steznik ovoga puta nije bio u potpunosti zatvoren", priznala je Helena u vezi haljine koju je nosila pre 28 godina.

 

 

Ovaj arhivski komad haljine Džona Galijana nije samo u njenom ormaru. Isti model je dostupan za prodaju na stranici Tab Vintage, po ceni nešto višoj od 10 hiljada evra.

Zanimljivo je da se nije samo slavna manekenka okrenula vintidž trenucima za crveni tepih. Uz nju, to su bile i poznate holivudske plavuše Margo Robi i Sidni Svini.

Profimedia
 

Zvezda filma 'Barbie', nakon oskarovskog izdanja u crnoj haljini brenda Versače, na Vanity Fair zabavi se pojavila u korzet bodiju zlatne boje iz kolekcije Thierry Muglera predstavljene 1996. godine.

Jedna od najpopularnijih holivudskih plavuša današnjice, glumica Sidni Svini, na zabavi je rekreirala oskarovski izgled Anđeline Džoli iz 2004. godine, u sjajnoj beloj haljini dizajnera Marca Bouwera, piše Tportal.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike