Margo Robi poslala Barbi u penziju: Roze zamenilo tamno Versače izdanje, a ovo je priča koja stoji iza toga

11.03.2024

08:24

0

Autor: K. O.

Slavna glumica u svom najmanje Barbi izdanju

Margo Robi poslala Barbi u penziju: Roze zamenilo tamno Versače izdanje, a ovo je priča koja stoji iza toga
Copyright Profimedia

Margo Robi završava sezonu dodele nagrada prelepim izgledom koji je takođe verovatno njen najmanji Barbi izgled od svih.

Za dodelu Oskara 2024, stilista Endrju Mukamal obukao ju je u svetlucavu crnu Versače haljinu bez naramenica sa strukturiranim steznikom i drapiranom linijom struka.

Uz jednostavnu frizuru nosila je samo jednu narukvicu Fred Leighton da bi dodatno zaokružila modnu priču.

Zvezda filma Barbi, koja je poslednjih godinu dana crpila inspiraciju za odeću iz svog lika, bila je primetno skromnija za ovaj crveni tepih, uprkos tome što je to najveća holivudska nagrada. Njena drugarica Amerika Ferera je, međutim, u nedelju uveče uradila suprotno. Nominovana za Oskara nosila je Barbi roze po prvi put u sezoni dodele nagrada - takođe se odlučila za Versače izgled.

Iako ne možemo sa sigurnošću da kažemo, mislimo da je vrlo moguće da je Robi, koja je takođe radila kao producent na filmu, dozvolila nekima od ostatka Barbi porodice da imaju svoj trenutak, uključujući Fereru.

Profimedia
 

Barbi je nominovana za osam nagrada na ovogodišnjim Oskarima, uključujući najbolji film, najbolju sporednu glumicu za Fereru i najboljeg sporednog glumca za Rajana Goslinga. Iako Robi nije dobila nominaciju za svoju ulogu u filmu, ona je na panelu u januaru, pokazala zahvalnost za sve što je film postigao i uzbuđenje zbog nominacija koje su kao tim dobili.

"Nema načina da se osećate tužno kada znate da ste ovako blagosloveni", rekla je Robi tokom panela održanog na specijalnoj projekciji. Dodala je da je „više od oduševljenja što imamo osam nominacija za Oskara – to je tako divlje“.

Profimedia
 

"Očigledno mislim da Greta treba da bude nominovana za režisera jer ono što je uradila je stvar koja se dešava jednom u karijeri, jednom u životu, ono što je izvela, zaista jeste. Ali ovo je bila neverovatna godina za sve filmove", dodala je ona, a prenosi People.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike