Strah je i dalje prisutan! Da li će jutjuber šaljivdžija da upadne na Oskara? S „Openhajmerovcima" je na Bafti stigao do stejdža! (VIDEO)

10.03.2024

21:55

0

Predstavlja se kao Lizvani i dodela ovih nagrada nije mu bila jedini ovakav „provod"

Strah je i dalje prisutan! Da li će jutjuber šaljivdžija da upadne na Oskara? S „Openhajmerovcima" je na Bafti stigao do stejdža! (VIDEO)
Jutjuber Lizvani koji je upao na BAFTA nagrade - Copyright Printscreen BBC / BAFTA

Mnogi su bili oni koji su ostali u čudu na poslednjim BAFTA nagradama kada je izvesni mladić s ekipom „Openhajmera", s kojom nema nikakve veze, izašao na scenu u Rojal Albert holu pošto je film bio nagrađen. Za vreme govora, stajao je mirno rame uz rame s glavnim glumcem ostvarenja Kilijanom Marfijem, ne radeći ništa loše.

Međutim, pošto mu je to bez ikakvih problema pošlo za rukom, mnogi su i oni koji ga sada očekuju i u Dolbi teatru.

Kilijan Marfi, Profimedia
 

Organizatorima „britanske dodele Oskara", kako se još BAFTA naziva, pala je roletna zbog ovog njegovog poteza. Njihov predstavnik je nešto kasnije istakao za medije kako je momka obezbeđenje izvelo napolje odmah po silasku sa scene. 

- Zadatak smo shvatili ozbiljno... Ne želimo da mu dajemo na značaju - naglasili su, prenosio je „TMZ", pa mu tako ni ime nisu spomenuli, što je još dodatno zaintrigiralo javnost. 

Ko je on?

Lizvani sa ekipom „Openhajmera" na BAFTA nagrada u februaru, Printscreen BBC / BAFTA
 

U pitanju je, naime, dečko koji se predstavlja kao Lizvani (Lizwani), na društvenim mrežama i te kako poznat kao jedan od „jutjubera šaljivdžija". 

Iz Ujedinjenog Kraljevstva je i svoju karijeru je započeo krajem januara 2015. Prvi snimak objavio je tri godine kasnije. Osim na BAFTA nagrade, dosad je upao još i na „FIFA Ballon'Dor", BRIT nagrade 2022. godine... A pojedini blogeri iskoristili su vreme do Oskara 2024. da sugerišu i javno da pojačanje obezbeđenja događaja samo zbog njega. 

Bez obzira na to što dosad nije izazvao nikakav incident, naime, postavlja se pitanje „šta da jeste i kome još slično može da padne na pamet, a da nije miran kao on".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@popculturebrain)

 

Ukoliko se i pojavi - blagovremeno ćemo vas o tome izvestiti i na 24sedam, u prenosu koji će trajati do ranih jutarnjih sati. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike