Lajza se srušila na crvenom tepihu, Longoriju još uoči spektakla troje dizalo na noge: Detalji dodele Oskara koje nećete videti na te-veu!

10.03.2024

22:35

1

O ovome će se još dugo pričati

Lajza se srušila na crvenom tepihu, Longoriju još uoči spektakla troje dizalo na noge: Detalji dodele Oskara koje nećete videti na te-veu!
Lajza Koši - Copyright Profimedia

Glumica Lajza Koši mnogima je u Dolbi teatru oduzela dah uoči dodele Oskara - najpre pojavivši se na crvenom tepihu u raskošnoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama u nešto tamnijoj nijansi, a onda i pošto se srušila naočigled svih u istom. 

Iako joj zasigurno nije bilo pravo što je „već ponela titulu pale na gala događaju", Košijeva to nije pokazivala. Sve vreme se osmehivala pred objektivima, čak i ležeći na podu. 

Pošto su joj iz okoline pomogli da ustane, nastavila je dalje kao da se ništa nije ni dogodilo. Svakako - imala je pratnju, za slučaj da joj štikla ponovo negde „zapne". 

Sa druge strane, njena koleginica iz branše Eva Longorija otkrila je za „E!News" u kratkom razgovoru kako ju je troje još i uoči „red karpeta dizalo na noge". 

- Ništa se ja ne pitam. Tu sam samo kao lutka, a „podižu me" stilista, šminker, frizer... Što obično nije slučaj - kazala je dobro raspoložena glumica, koja se značajno pažljivije kretala tepihom, za svaki slučaj. 

Eva Longorija, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike