Najbolje obučene zvezde sa crvenog tepiha BRIT nagrada: Kajli se ne da godinama, Eli Gulding s dekolteom do pupka (FOTO)

03.03.2024

12:32

0

Autor: V. I.

Sve oči su bile uprte u zvezde koje su defilovale crvenim tepihom

Najbolje obučene zvezde sa crvenog tepiha BRIT nagrada: Kajli se ne da godinama, Eli Gulding s dekolteom do pupka (FOTO)
Copyright Profimedia

Sinoćna dodela muzičkih nagrada Brit Awards u londonskoj O2 areni ostaće upamćena po pop zvezdi Rej, koja je osvojila šest trofeja, uključujući najboljeg izvođača, najbolju pesmu i album godine, ali i modnim defileom na crvenom tepihu.

Od gracioznih crnih haljina Kajli Minog, Maje Džema i Rej do živahnih i šarenih odevnih kombinacija kojima se prošetale Olivija Din, Čarli XCX i Klara Amfo, spektar stilova je podjednako raznolik koliko i upečatljiv. 

U nastavku pogledajte najnezaboravnije izglede sa crvenog tepiha dodele Brit Awards 2024.

 

Profimedia
 

Britanska voditeljka Maja Džama (29) bila je domaćica ceremonije zajedno sa Romanom Kempom i Klarom Amfo, a na crveni tepih je došla u haljini koja je oduševila sve pristutne.Israkla je svoje obline u dugoj crnoj haljini s ribljim repom, koja je imala i dubok dekolte. Gornji deo korseta imao je providni deo, koji je dao elegantan tvist haljini, pre nego što se nastavio u široku suknju. 

Profimedia
 

Pevačica Dua Lipa (28), koja je otvorila šou, izgledala je seksi u pripijenoj crnoj kožnoj haljini modne kuće Versace s veoma dubokim dekolteom, koji joj je spajao dve debele kaiševe na sredini. 

Profimedia
 

Pevačica i tekstopisac Talija Storm pojavila se u veom smelom autfitu - raskopčanoj košulji ispod koje je imala samo gaće. Ipak, kao da joj ovo nije bilo dovoljno, pa je to uparila sa samodržećim crnim čarapama koje su, nažalost, pretrpele manju modnu katastrofu i pukle po šavu. Ipak, ni to nije moglo da pomuti njen samouvereni stav. Na nogama je imala crne lakovane platforme koje su joj dodale nekoliko centimetara i upotpunile njen izgled.

 

Profimedia
 

Kajli Minog (55) dobila je bila nominovana nagradu međunarodni izvođač godine, pre svog nastupa kojim je zatvorila ceremoniju napravila je neverovatan ulazak na crveni tepih. Australijska hitmejkerkka izgledala je prelepo u crnoj haljini golih ramena koja je imala istaknut struk.  

Profimedia
 

Kantautorka i glumica  Eli Gulding (38) prošetala se u haljini bez grudnjaka od svilenog satena boje šampanjca s potpisom dizajnerke Alberte Fereti i srebrnim sandalama Max Bing čuvenog brenda Jimmy Choo. I ona je imala ogroman izrez koji je otkrivao njen pupak ali i golu butinu. Eli, koja je nedavno potvrdila da se rastala od supruga Kaspara Džoplina, dala je dodatnu blistavost ansamblu dijamantskim minđušama i narukvicom na njenoj nadlaktici. 

 

Profimedia
 

Rej, koja je bila nominovana za rekordnih sedam nagrada na godišnjoj ceremoniji i osvojila je šest, oduševila je u crnoj svetlucavoj haljini koja je laskala njenoj figuri na crvenom tepihu. Njen modni odabir je bio iz Fendijeve kolekcije mode za jesen/zimu 2023. Kasnije se presvukla u sjajan beliu haljinu s crnim rubom za svoj neverovatan nastup na sceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The BRIT Awards (@brits)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike