Emrata prošetala trbušnjake, ali jedan malecni deo tela joj baš izgleda odvratno (FOTO)

29.02.2024

10:11

0

Autor: V. I.

Njena figura jeste za pohvalu, ali bilo je onih koji bi više voleli da nisu uočili taj detalj

Emrata prošetala trbušnjake, ali jedan malecni deo tela joj baš izgleda odvratno (FOTO)
EmRata - Copyright Profimedia

Emili Ratajkovski je prošetala svoje izvajane trbušnjake na Nedelji mode u Parizu. Dok je išla na reviju "Courreges" u sredu, 28. februara, manekenka je održala majstorski kurs o tome kako da stilizujete majicu bez rukava sa crnim kožnim komadima.

U centru pažnje je bio njen asimetrični gornji deo s otkrivenim stomakom i skoro bez leđa, koji je uključivao smeli kroj preko jednog ramena, a na drugom je imala kožnu rukavicu koja je išla skroz do vrata.

Ova 32-godišnjakinja je uparila gornji deo sa kožnm crnom suknjom srednje dužine, koja je imala bočni prorez i savršeno pokazivala njene crne kožne čizme. Izgled manekenke je odgovarao njenoj prepoznatljivoj estetici Južne Kalifornije, međutim, jedan detalj je upadao svima u oči i kvario čitavu sliku - njen pupak. Naravno, većina pristutnih bila je oduševljena njenom figurom, ali bilo je i onih koji su komentarisali da čitav utisak kvari čudan oblik njenog pupka koji je u ovoj crnoj kombinaciji došao do izražaja.

Profimedia
 

Pojavljivanje zvezde "Gone Girl" na Nedelji mode u Parizu dolazi ubrzo nakon što je nagovestila potencijalni povratak glumi. Kako je pisao Variety, Emrata je navodno u pregovorima da glumi u filmu "Too Much Lene Dunham", gde će potencijalno dobiti ulogu bivše devojke glavnog glumca.

"Netfliksova" humoristička serija počela je sa snimanjem u decembru a prati "njujoršku radoholičarku u srednjim tridesetm“ koja se seli u London i neočekivano razvija vezu sa Britancem. Netfliks još nije potvrdio da li će EmRata biti u seriji, ali može se sa sigurnošću reći da glumica drži sve oči uprte u sebe zahvaljujući svojoj pojavi na Pariskoj nedelji mode.

Pogledajte u galeriji još slika američke manekenke i glumice:

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike