Jedno veče, dve roze haljine: Zendeja sa 190 ruža na haljini najavila proleće na dodeli SAG nagrada

27.02.2023

15:21

0

Autor: K. O.

Mlada zvezda pokazala da joj titula modne ikone odlično pristaje

Jedno veče, dve roze haljine: Zendeja sa 190 ruža na haljini najavila proleće na dodeli SAG nagrada
Zendeja Kolman - Copyright Profimedia

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela Screen Actors Guild (SAG) nagrada, za najbolja ostvarenja godine na filmu i televiziji.

I kao što to obično biva, crvenim tepihom su prošetale brojne holivudske zvezde. Mlada glumica Zendeja bila je nominovana za ulogu u seriji "Euforija". A kako već neko vreme ponosno nosi titulu modne ikone i ovog puta je bila na nivou zadatka.

Na crvenom tepihu se pojavila u bledoružičastoj svilenoj haljini golih ramena čiji je gornji deo u formi korseta. I dok je gornji deo jednostavan, izuzimajući glamurozan nakit modne kuće "Bulgari", donji deo haljine je taj koji izaziva "wow" efekat. Cela suknja i šlep prekriveni su ružama različitih veličina, od manjih prema većina, ukupno njih 190. Reč je o kreaciji modne kuće "Valentino".

Profimedia
Zendeja

Uz sve se savršeno uklopio šareni "Bulgari" nakit, dijamantska ogrlica sa draguljima u različitim bojama, kao i dijamantska narukvica, te elegantne minđuše.

Kosu je oblikovala u glamurozne talase, a njeno pojavljivanje je modna biblija "Vog" odmah uvrstila među najbolje. 

I to nije kraj njenih modnih bravura. Kasnije tokom večeri, dok je dodeljivala nagradu sa glumcem Polom Meskalom, glumica se presvukla u još jednu haljinu bez ramena. I ona je imala najviše roze nijanse, a uz nju su se odlično uklopile plava i crna boja. Haljina ima izrez na prednjem delu, a Zendeja ju je uparila s čoker ogrlicom, takođe radom modne kuće "Bulgari".

Profimedia
Zendeja

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike