Potpuno drugačiji film iz Marvelovog univerzuma - Madam Veb! U bioskopima od 15. februara (FOTO/VIDEO)

08.02.2024

10:50

0

U glavnoj ulozi Dakota Džonson

Potpuno drugačiji film iz Marvelovog univerzuma - Madam Veb! U bioskopima od 15. februara (FOTO/VIDEO)
Dakota Džonson kao Madam Veb - Copyright Promo Con film

U domaće bioskope 15. februara stiže nesvakidašnji žanrovski složen superherojski film Madam Veb. Prvenstveno je pitanju psihološki triler, kome specijalni efekti nisu jedini aduti.

Promo Con film
 

Film je režirala talentovana S. Dž. Klarkson i predstaviće nam po prvi put na velikom platnu priču o poreklu Madam Veb.

Bolničarka sa Menhetna sa neobičnim sposobnostima

U predstojećem blokbasteru Madam Veb kompanije Soni Pictures, Dakota Džonson glumi Kasandru Veb, bolničarku sa Menhetna sa neobičnim sposobnostima.

Kao i Kasandra u grčkom mitu, Kasandra Veb je blagoslovena (ili prokleta, kako originalni mit jasno kaže) vidovitošću, a ova sposobnost, u kombinaciji sa njenom komplikovanom prošlošću, gurnula ju je u opasnu igru.

Promo Con film
 

Svakoj dobroj superheroini je potreban pravi neprijatelj, a Kasandra pronalazi jednog dostojnog njenih sposobnosti u Ezekijelu Simsu (Tahar Rahim).

Fascinantan negativac

On je fascinantan negativac, koji  može da vidi budućnost — ali mu ta sposobnost omogućava da vidi i sopstvenu smrt. Ezekijel postaje opsednut pronalaženjem svojih ubica pre nego što oni urade svoj posao, i to ga vodi direktno do Kasandre i njenih novih prijateljica  - Džulije Karpenter (Sidni Svini), Meti Frenklin (Seleste O'Konor) i Anje Korazon (Izabel Mersed).

Promo Con film
 

Režiju potpisuje S. Dž. Klarkson (The Defenders, Jessica Jones, Dexter i Dr. House), a na scenariju je radila zajedno sa Kler Parker (producentkinja serija Život na Marsu i MI-5).

Da li će Madam Veb i njene štićenice uspeti u napetom trileru da prežive smrtonosnu sadašnjost i dočekaju moćnu budućnost, publika će saznati od 15. februara u bioskopima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike