Aurora manikir: Najnoviji trend svetlucanja noćnog neba na vašim noktima (FOTO+VIDEO)

19.01.2024

11:04

0

Autor: V. I.

Ne možemo da prestanemo da se oduševljavamo

Aurora manikir: Najnoviji trend svetlucanja noćnog neba na vašim noktima (FOTO+VIDEO)
Copyright Instagram printscreen / kkoht_nails

Ako postoji jedan trend na noktima koji je razbio internet u poslednjih nekoliko godina, to je takozvani glazirani manikir koji podseća na krofne sa šarenim glazurama, kojem nije odolela ni manekenka Hejli Biber. Međutim, u 2024. godini izgleda da će aurora nokti biti najpopularniji. Korejsko-američka umetnice za manikir Meri Ko na svom Instagram nalogu ima sijaset primera kako može da se izvede aurora manikir.

Šta je aurora manikir

Ovaj dizajn obuhvata hologramski sjaj u prozirnom gelu koji menja boju dok pomerate nokte, slično kao severna svetla (ili Aurora Borealis) ili voda ispod zaleđene površine."To je popularan trend u Seulu, gde sam ga i naučila“, kaže Koh. "U Koreji se to zove uru uru nokti. Želea sam da više ljudi sazna za njega je ima zaista zabavan dizajn.”

To je u suštini sjajnija 3D varijanta glaziranih noktiju koja može dodati prilično novu dimenziju vašem izgledu.

Kako napraviti aurora manikir

Postupak aurora manikira dosta podseća na glazirane  ali gel i holografska folija se nanose na vrh da bi se stvorio 3D efekat. Kod ističe da je ipak nega noktiju je najvažnija."Ono što je najvažnije, jeste to da je linija zanoktice čista tako da dizajn može da bude ispred i u sredini“, objašnjava ona.

Kako da nosite aurora manikir

Trend nudi raznovrsnost jer, u zavisnosti od boje baze, folije i gela koji koristite, možete promeniti boju vašeg utiska koji ostavljate. Providne i ružičaste će vam dati jednostavan, elegantan izgled, ljubičasta i plava izgledaju moderno i futuristički, dok su narandžasta i crvena smele i trenutno veoma u trendu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike