Hejli Biber je letos zaludela sve svojim noktima, a ukoliko ste zavoleli njen manikir, onda će vas jesenja varijanta oduševiti (FOTO)

07.10.2022

15:23

0

Autor: Z.A.S.

Sjajni, glamurozni i moderni

Hejli Biber je letos zaludela sve svojim noktima, a ukoliko ste zavoleli njen manikir, onda će vas jesenja varijanta oduševiti (FOTO)
nokti - Copyright Unsplash

Kada je letos prvi put pokazala svoj novi manikir, čisto sumnjamo da je Hejli Biber mogla da pretpostavi da će on postati planetarno popularan.

Beli sedefasti nokti koji su prozvani "Glazed donut", odnosno Hejli Biber manikirom, postali su najtraženiji u kozmetičkim salonima.

Ako ste ih videli, onda vam je i jasno zbog čega i znate da odlično idu uz preplanuli ten. Leto je prošlo, a boja se većini isprala, pa on više i nije najbolje rešenje.

Međutim, naravno da je Hejli imala kec u rukavu i to u vidu jesenje verzije ovog manikira.

U pitanju je čokoladna nijansa smeđe boje preko koje je utrljan čuveni hrom prah zahvaljujući kojem nokti i izgledaju tako fenomenalno. Između ostalog, on im daje i tu sjajnu "glazuru".

 

 

Supruga Džastina Bibera je još jednom pokazala da je modna ikona, jer smeđa je definitivno jedna od traženijih boja jeseni, kada su u pitanju nokti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike