Najveće transformacije u 2023: Poznate zvezde koje su drastično menjale frizure (FOTO+ANKETA)

28.12.2023

12:03

0

Autor: V. I.

Od Megan Foks, Kardašijanke, do Hejli Biber - zvezde su ovu godinu iskoristile da potpuno promene lični opis

Najveće transformacije u 2023: Poznate zvezde koje su drastično menjale frizure (FOTO+ANKETA)
Copyright Profimedia

Godina za nama je godina velikih rezova! Živopisne boje! Šiške! Ove godine, mnoštvo najotmjenijih holivudskih poznatih ličnosti odlučille su da promene svoj prepoznatljivi izgled najhrabrijim i najmodernijim frizurama. Evo svake veće transformacije kose koje ne želite da propustite.

Megan Foks

Profimedia
 

Megan Foks je debitovala sa ultimativnom transformacijom koja je sve iznenadila. Atraktivna glumica koja je važila za jednu od najlepših svetskih brinteta, tamnu nijansu kose zamenila vatrenocrvenom bojom, a svoje dugačke crne talase skratila je na bob dužinu.

Kim Kardašijan

Profimedia
 

Kim Kardašijan je poboljšala svoj CV novom  medenoplavom bojom. Ovde ona zrači sjajnom energijom u elegantnom izdanju na dodelama GQ nagrada za muškarce godine. Međutim, nije se mnogo zadržala na ovoj nijansi i vraitla se svojoj omiljenoj tamnoj nijansi.

Lili Allen

Profimedia/Instagram
 

Lili Alen se vratila u plavuše, ali nije tu stala! Pevačica, koja je ranije nosila crni bob do ušiju s tupim šiškama je neko vreme šetala svoju novu frizuru  - izbeljeni bob s ravnim ivicama da bi se prefarbala u crveni božule.Nije smao promenila boju - Lili je stavila umetke i produžla svoju crvenu grivu.

Mišel Vilijams

Profimedia
 

Nakon što je za svoju ulogu u filmu "Fabelmanovi# pustila da joj kosa izraste, glumica se na ovogodišnjoj dodeli "Oskara" vratila svoj prepoznatljivoj kraktoj kosi i tankim šiškama koje padaju na obrve. Ona inače već dugo vremena nosi kratku kosu. Prev iše od decenije je otkrila da preferira dečački izgled zbog pokojnog Hita Ledžera s kojim ima devetogodišnju ćerku Matildu a i ne može se osporiti da joj mnogo bojle stoji.

Hejli Biber

Profimedia
 

Ove godine, i poznata manekenka Hejli Biber nije odolela trendu bobmanije i ošišala je svoju kosu do brade. Supuruga Džastina Bibera bila je prepoznatljiva po tome što je dugogodišnja brineta, ravne kose srednje dužine, a onda je odlučila da drastično promeni frizuru. Trendseterka je otkrila da je fiknula centimetre svojih talasastih smeđih pramenova na Instagramu, podelivši sliku i napisavši: "Ups".

Dženifer Garner

Profimedia
 

Glumica je odlučila da promeni lični opis i početkom 2023. godine skratila kosu i skinula sebi bar dest godina manje. Popularne zavesa šiške su joj odlično isticale crte licam ali ona se ipak nij zadržala na tome. Poznata po svom aktivnom životu, Dženifer se ipak vratila frizuri bez šiški koja joj jednako dobro stoji čak i sa diskretnom šminkom.

Šarliz Teron

Profimedia
 

Šarliz Teron nije mogla predugo da ostane podalje od svoje prepoznatljive plave kose. Samo nekoliko meseci nakon što je debitovala kao brineta, zvezda flma "Atomic Blonde" vratila se svojoj klasičnoj zlatnoj nijansi, koju je njen dugogodišnji stilista Adir Abergel ošišao i stilizovao u teksturirani bob.

Zoe Saldana

Profimedia
 

Frizerka Zoe Saldane, Mara Roszak, bila je toliko inspirisana Parizom - gde je glumica živela i snimala ranije ove godine - da je odlučila da transformiše Saldanine duge talase u "letnji francuski bob“, kako je napomenula na Instagramu. Saldana je u junu debitovala sa svojim novom dužinom do ramena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike