Adrijana Lima sa decom na crvenom tepihu: Svi se pitaju da li je to manekenka radila "fox eyes" tretman?

16.11.2023

12:03

0

Autor: K. O.

U crno-crvenoj kombinaciji Adrijana je izgledala fenomenalno

Adrijana Lima sa decom na crvenom tepihu: Svi se pitaju da li je to manekenka radila "fox eyes" tretman?
Copyright Profimedia

Sinoć je u Los Anđelesu upriličena premijera filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes". Među brojnim poznatim licima koja su prodefilovala crvenim tepihom, našla se i nekadašnja srpska snajka Adrijana Lima

U lepu manekenku bile su uprte oči i to iz nekoliko razloga. Najpre je svima bilo interesantno što se ona pojavila sa decom na crvenom tepihu, tačnije sa ćerkama koje ima iz braka sa slavnim košarkašem Markom Jarićem, Valentinom (13) i Sijenom (10).

Drugi razlog je njen sjajan stil koji je pobrao brojne komplimente, uz zanimljive cipele i torbu. Adrijana je nosila crnu-rolka kratku haljinu, sa geometrijskim šarama u crvenoj boji. Celo njeno modno izdanje bilo je u znaku te dve boje - crne i crvene.

A treći, i ljudima nekako najdraži za komentarisanje, je njeno lice koje izgleda drugačije nego kada je šetala pistama kao "Viktorijin anđeo." Odmah su na mrežama krenule spekulacije o tome šta je ona radila, da li su to samo popularne iskošene "mačije oči" uz značajno drugačije obrve.

Profimedia
 

Vidno iskošene oči i podignute obrve značajno su promenile njen prepoznatljiv izgled, a zbog toga su mnogi komentirisali da sumnjaju na zahvat "fox eyes" koji je svojevrsni trend u svetu, a isprobale su ga mnoge poznate zvezde.

Ovim zahvatom spoljni rub obrve podiže se prema gore i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže uglove očiju i kožu tog područja.

"Šta joj je s licem?", "Odmah moram saznati što se dogodilo s licem Adrijane Lime", glasili su neki od komentara.

Profimedia
 

Inače, pored nje je bio i njen partner filmski producent Andre Lemers sa kojim je ona prošle godine dobila i svoje treće dete sina Sajana.

Lima je 2018. godine prestala da bude Viktorijin anđeo i privremeno se povukla iz modelinga kako bi se posvetila porodici.

Ali ove godine se ponovno pridružila "Victoria‘s Secretu" za kampanju parfema i jedno je od lica kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret. Uz nju su modne ikone Žizel Bundšen, Naomi Cembel i Kendis Svonpul.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike