Novembarski stil Irine Šajk: Najomiljenija torba i kaput ove sezone – must have kombinacija

03.11.2023

12:03

0

Autor: K. B.

Irina Šajk je ponovno potvrdila svoj status jedne od najbolje obučenih žena na svetu

Novembarski stil Irine Šajk: Najomiljenija torba i kaput ove sezone – must have kombinacija
Irina - Copyright Profimedia

Sa dolaskom novembra, zaljubljenice u modu su prihvatile jesenji stil koji je udoban, praktičan i topli. Jedna od najboljih predstavnica ovog stila za novembarsku sezonu je manekenka Irina Šajk, koju često možemo videti na njujorškim ulicama kako nam pruža nove lekcije o modi.

Irina je i ovog puta pokazala da nema premca kada je reč o stilu, a mnoge influenserke bi pozavidele na njenim odevnim komadima. Za početak, nosila je kaput koji je britanski Vogue opisao kao "džemper-kaput."

Profimedia
 

Ovaj komad izgleda kao džemper, ali je dovoljno topao i udoban da bude kaput, čineći ga izuzetno šik alternativom klasičnim kaputima i pravim izborom za ljubiteljke street style mode.

Irina je razbila monohromatski crni autfit narandžastom Birkin torbom, a poznato je da ima i crni krokodilski model ove torbe. Hermès Birkin torbe su jedne od najlepših i najskupljih na svetu, istinske ikone luksuza koje ostavljaju bez daha, i nema zaljubljenice u modu koja nije očarana njima.

Profimedia
 

Uz sve to, odlično se uklopile Maison Margiela Tabi čizme, a sličan model možete pronaći i kao gležnjače. Irina Šajk uvek uspeva da obogati svoj svakodnevni autfit pravim kombinacijama i aksesoarima!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike