Kako izabrati savršenu venčanicu? Vira Vang ima odgovor (FOTO)

05.11.2023

16:15

0

Autor: K. B.

Čuvena njujorška dizajnerka venčanica, Vira Vang, koja i u svojoj 74. godini izgleda izvanredno, nedavno je predstavila svoju novu kolekciju venčanica za 2024. godinu pod nazivom "Vera Wang Bride"

Kako izabrati savršenu venčanicu? Vira Vang ima odgovor (FOTO)
Copyright Profimedia

Ova modna ikona i "kraljica venčanica" podelila je svoje mišljenje o tome šta čini savršenu venčanicu i kako je venčanje postalo drugačije iskustvo u poređenju s vremenima kada se ona udavala pre 35 godina.

 

 

Vira Vang ističe da organizacija venčanja može biti izazovna, s obzirom na sve potrebne detalje, ali da su mladenci sada više nego ikad podsticani da se izraze i stvore poseban trenutak u svojim životima. Ona veruje da nakon svih priprema i rada koji ulože u venčanje, supružnici žele da taj dan pretvore u najvažnije iskustvo koje će podeliti sa svojim najbližima.

 

 

Ona primećuje promene u svetu venčanja, posebno u odnosu na vreme kada se udavala. Tada se venčanja uglavnom sastojala od verskog obreda sa porodicom i prijateljima, dok se danas pretvaraju u prave mini odmore sa najbližim rođacima. Ovo je potpuno drugačije iskustvo, a takva promena je donekle utemeljena na holivudskim uticajima s crvenog tepiha. Osim toga, žene su postale samosvesnije i ponose se sobom, posebno na dan svog venčanja, za koji se veoma trude.

 

 

Takođe je poznata i po svojim nekonvencionalnim dizajnima venčanica, uključujući i crne venčanice, a njeni ekscentrični pristupi su inspirisani i azijskim tržištem.

 

 

Na kraju, Vira daje savet budućim nevestama da budu otvorene, autentične i samouverene. Ističe da je žena najlepša kada je sigurna u sebe i kako se oseća. Takođe, naglašava važnost pružanja više mogućnosti i alternativa za venčanicu kako bi svaka nevesta mogla odabrati onu koja najbolje odražava njen stil, tip građe i izgled, jer svaka je žena jedinstvena, a venčanje treba da bude usklađeno s njenim sopstvenim viđenjem tog posebnog dana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike