Sara Džesika Parker ponovo drži čas mode: Ne zna se da li je bolja haljina, ogromna satenska mašna ili različite sandale

09.10.2023

12:01

0

Autor: K. O.

Potpuno je Keri Bredšo fazon

Sara Džesika Parker ponovo drži čas mode: Ne zna se da li je bolja haljina, ogromna satenska mašna ili različite sandale
Copyright Profimedia

Odavno je nismo videli u boljem izdanju! Iako je Sara Džesika Parker neko ko je još od serije "Seks i grad" prepoznat kao svojevrstan modni uzor, to se decenijama ne menja. 

Njena sjajna modna izdanja samo se nižu prilikom svakog pojavljivanja, a sada je bukvalno pomerila lestvicu za jedan prag gore.

Sara Džesika Parker (58) i njen suprug Metju Broderik pre nekoliko dana prošetali su crvenim tepihom povodom gala večeri 'New York City Ballet's 2023 Fall Gala' u njujorškom pozorištu 'David H Koch'.

A zahvaljujući fenomenalnom Sarinom izdanju bili su i više nego primećeni u moru poznatih zvanica iz svih sfera javnog života.

Sara je odabrala crnu haljinu koja je gore uska, a dole se širi, baš poput baletske haljine, a neodoljivo je podsetila na njen kultni autfit iz serije.

Profimedia
 

Haljinu potpisuje brend Carolina Herrera, a u pitanju je toaleta srednje dužine sa donjim delom u formi suknje punog kruga od crnog, blago prozirnog tila bogate volanima, dok je gornji deo zapravo bluza koja otkriva ramena i ima diskretne, ali seksi proreze po sredini.

Haljina je potpuno u Keri Bredšo fazonu i sama po sebi je sjajna, a Sara ju je upotpunila fenomenalnim detaljima šik torbicom od srebrne, metalik tkanine, ogromnom crnom satenskom mašnom na kosi i sandalama koje su prosto morale biti zapažene.

Profimedia
 

U pitanju su satenske sandale njenog brenda cipela SJP by Sarah Jessica Parker. Reč je o modelu Dish koji je specifičan po tome što par dolazi u različitim bojama, pa je tako i glumica nosila jednu crnu sandalu, a drugu u boji šampanjca.

Ceo autfit odisao je elegancijom, romantikom i prefinjenošću, a nekako je istovremeno šik i savršen za ovu priliku.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike