Sara Džesika Parker zbog jedne stvari ne voli fotografije sa svog venčanja: Ovu grešku neće prežaliti do kraja života

15.09.2023

07:45

0

Glumica bi danas sve drugačije uradila

Sara Džesika Parker zbog jedne stvari ne voli fotografije sa svog venčanja: Ovu grešku neće prežaliti do kraja života
Sara Džesika Parker - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker je, zahvaljujući ulozi Keri Bredšo u popularnoj seriji "Seks i grad", jako zavolela modu, a ubrzo postala i modna ikona.

Njeni stajlinzi često umeju da oduševe modne kritičare, ali ona nije uvek bila zadovoljna. Zapravo, tokom jednog od najvažnijih dana u njenom životu, ona je, kako sama priznaje, napravila najveću modnu grešku.

Profimedia
Metju Broderik i Sara Džesika Parker

Sara Džesika se 1997. godine udala za kolegu Metjua Broderika, a u braku su dobili troje dece - sina i ćerke bliznakinje. Međutim, sam taj čin venčanja i svega, kod njih se desio veoma brzo.

Kako je glumica ispričala, ona je na brzinu birala svoju venčanicu, a pošto je želela da bude jedinstvena, odlučila se za onu koja joj je prva privukla pažnju - lepršava, strukirana i crna.

- Da sam barem to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno me bilo sram trošiti puno vremena na traženje venčanice. Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Lepu pravu venčanicu kakva priliči tom danu - kazala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Danas, kaže, tačno zna kakvu bi venčanicu nosila.

- Sada bih želela haljinu poput modela Oskara de la Rente, s džepovima ispod struka, korsetom, punom suknjom, od tafeta ili satena. Taj kroj jako mi je privlačan zato što je vrlo staromodan, ali istovremeno može izgledati jako moderno - zaključila je Sara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike