Sigurnim korakom: Bajkerske čizme su pouzdan pokazatelj da sledite trendove, a idu bukvalno uz sve

01.10.2023

12:13

0

Autor: V. I.

Nekoliko maštovitih predloga uz šta sve možete da kombinujete svoje jesenje bajker-čizmice

Sigurnim korakom: Bajkerske čizme su pouzdan pokazatelj da sledite trendove, a idu bukvalno uz sve
Ilustracija - Copyright Profimedia

U svetu mode, neki trendovi dolaze i prolaze, ali bajkerske čizme ostaju večni klasik koji nikada ne gubi svoju snagu. Ove sezone, ove hrabre, snažne i bezvremenske čizme su ponovno zauzele svoje zasluženo mesto u garderoberima svetskih modnih ljubitelja.

Pexels
 

 

Bajkerske čizme modne kuće Miu Miu bile bile su zvezda njene kolekcije za jesen/zimu 2022. a, kao i uvek, tamo gde Miu Miu ide, drugi slede za njom uz malo zakašnjenje. Premotajte unapred do jeseni 2023. i videćete da bezbroj brendova ima baš ove čizmice u ponudi sa manje ili više detalja u kojima se razlikuju.

Sviđale se vam ili ne, bajkerske čizme su trebutbi hit, a kombinacije koje možete kreirati sa njima su gotovo beskrajne.

Rok šik

Bajkerske čizme su sinonim za sirovu snagu i urbani šik. Nosite ih s kratkim suknjicama ili bermudama kako biste stvorili neodoljivu kombinaciju nežnosti i buntovničkog stila. Poigrajte se kontrastima i dodajte kožnu jaknu ili prsluk kako biste upotpunili moto rok izgled. Ova kombinacija je savršena za dnevne izlaske, šetnje gradom ili neobavezne susrete u kafićima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Benz (@julia_benzy)

 

Elegancija s potpisom

Bajkerske čizme mogu se sjajno uklopiti i u elegantnije varijante. Nosite ih sa sugom suknjom ili haljinom za dozu sofisticiranog buntovništva. Dodajte statement nakit kako biste naglasili svoj lični stil, a dugački kaput upečatljivih boja upotpuniće celokupan izgled. Ovaj sofisticirani pristup trendu bajkerskih čizama idealan je za večernje izlaske, poslovne sastanke ili posebne događaje.

 

Opušteni u farmerkama

Nema ništa bolje od opuštene kombinacije bajkerskih čizama i omiljenih farmerki. Nosite ih sa oversized džemperom ili košuljom i stvorite udoban, a opet stilizovan izgled. Ova kombinacija je savršena za svakodnevne aktivnosti, šetnje parkom ili neformalne sastanke s prijateljima. Dodajte šešir i veliki šal kako biste stvorili dodatni notu urbanog stila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Neodoljiva koža na koži

Za pravi bajkerski izgled, kombinujte bajkerske čizme s kožnim pantalonama. Dodajte kožni mantil i jednostavnu belu majicu kako biste stvorili autentičan izgled. Ova kombinacija je odlična za koncerte, noćne izlaske ili svečane događaje gde želite da izgledate upadljivo i samouvereno.

 

 

Bajkerske čizme nisu samo obuća, već pečat osobe stila. Neka vaša kreativnost oživi slobodu kombinovanja i izrazite svoju jedinstvenost kroz ovaj bezvremenski modni trend. Bez obzira na to kako ih kombinujete, bajkerske čizme su siguran način da dodate dozu hrabrosti i samopouzdanja svakom izgledu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike