Kako su se obukle najveće zvezde: Pregled toaleta sa dodele MTV nagrada (FOTO)

13.09.2023

20:12

0

Autor: K. B.

Na nedavnoj dodeli MTV video muzičkih nagrada, moda je bila jednako upečatljiva kao i muzika, a crveni tepih za 2023. godinu nije bio izuzetak

Kako su se obukle najveće zvezde: Pregled toaleta sa dodele MTV nagrada (FOTO)
Copyright Profimedia

Ova spektakularna manifestacija održana je u Nju Džerziju, a apsolutna kraljica večeri bila je Tejlor Svift, koja je ponela čak devet prestižnih nagrada. Ipak, njen uspeh nije bio ograničen samo na muzički podijum - njen izbor toalete takođe je privukao mnogo pažnje. Tejlor se pojavila u asimetričnoj crnoj Versaće haljini sa karakterističnim zlatnim meduza detaljima, koji su činili da izgleda poput prave ikone stila.

Profimedia
 

Druga zvezda večeri bila je Selena Gomez, koja je zablistala u crvenoj haljini Oskara de la Rente, ukrašenoj ručno isprepletanim perlama i delikatnim cvetnim viticama koje su činile suknju. Njen izgled je bio čisto remek-delo elegancije.

Profimedia
 

Olivija Rodrigo nije zaostajala - nosila je usku haljinu Ludovika de Sen Sernina optočenu Svarovski kristalima, koja je sjajila poput zvezde. Mudro je odlučila zadržati minimalistički stajling kako bi se njen izgled savršeno istakao.

Profimedia
 

Pored ove tri zvezde, ostale muzičke ikone takođe su se istakle svojim toaletama. Kardi Bi, Šakira, Dodža Ket, Neli Furtado i mnogi drugi zablistali su na crvenom tepihu, donoseći dašak luksuza i spektakla na ovogodišnjoj dodeli MTV nagrada.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike