Najnovije u svetu mode: Bottega Veneta je upravo predstavila revolucionarni model Orbit patika u saradnji sa Hailey Bieber

27.08.2023

10:59

0

Autor: 24sedam

Luksuzni brend Bottega Veneta je upravo lansirao novi model Orbit patika u kampanji sa modelom Hailey Bieber i tako se pridružio Y2K trendu

Najnovije u svetu mode: Bottega Veneta je upravo predstavila revolucionarni model Orbit patika u saradnji sa Hailey Bieber
Instagram - Copyright Instagram printscreen

Svetski poznati luksuzni brend, Bottega Veneta, uskoro će zasijati svetlim sjajem zahvaljujući svojoj najnovijoj inovaciji - modelu Orbit patika. Ovaj izvanredni korak prati kampanja koja je postavljena uz pomoć ikone stila i mode, Hailey Bieber, i na taj način se bez rezerve pridružuje uzbudljivom Y2K trendu.

Iako se Orbit patike još uvek nisu našle u široj prodaji, očekuje se da će kampanja vođena prefinjenim Qixi duhom, zajedno sa dugotrajnim prikazivanjem na svetskoj sceni od strane trendseterke Hailey Bieber, koja je s ponosom nosila i promovisala ove patike putem svog Instagram profila, neizmerno oduševiti vernu publiku brenda, ali i zaljubljenike u vrhunsku obuću.

Orbit patike crpe inspiraciju iz živopisne mode devedesetih, sa širokom paletom boja koja uključuje elegantno toniranu crnu, besprekorno čistu belu, sofisticiranu srebrnu i osvežavajuće zelenu. Svaki par je majstorski oblikovan tehničkim gornjim delom, kombinujući slojeve sintetičkih materijala na prefinjenom mrežastom postolju koje se sjedinjuje sa Botteginim slavnim konceptom intreccio tkanja. Jezik patika je izrađen sa istom pažnjom, dok gumeni đon garantuje savršenu udobnost čak i za sportske aktivnosti.

 

Nestrpljivo iščekivano premijerno lansiranje Bottega Veneta Orbit patika će prvo osvanuti na kineskom tržištu, ekskluzivno na njihovom zvaničnom veb-sajtu 31. avgusta. Iz pouzdanih izvora se saznaje da će se patike na globalnom tržištu naći već 15. septembra, a cena ovog luksuza iznosiće otprilike 1.000 dolara.

 

U svetu uličnog stila, blistava Hailey Bieber je već viđena u zelenom paru Orbit patika, dodavši ih svojoj već bogatoj kolekciji u kojoj se izmešu ostalog nalaze i Nike Air Max 95, New Balance i Shox modeli. Nije tajna da je izabrani model Bottega Veneta obuće postao nezaobilazan deo njenog stila, posebno jer se uklopio u savršeni ansambl sa delimično providnom haljinom iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2023.

 

 

Pravi modni entuzijasti su već započeli sa uzbuđenim nagađanjima o tome da će Hailey Bieber, uz svoj uticajni status trendseterke, predstaviti nove dragulje Bottege na prestižnoj modnoj pisti. Sve oči su uprte u najintrigantniji deo - kožne pletene čarape. Za one koji žude za sličnim dizajnom po pristupačnijoj ceni, ASICS modeli mogu biti savršen izbor.

Orbit patike su svojim futurističkim dizajnom i motivima koji evociraju duh japanske luksuzne obuće, jasno stavile do znanja da su spremne preuzeti svet modnih inovacija. No, Bottega Veneta nije jedini brend koji je prepoznao magiju retro renesanse - i drugi svetski giganti su predstavili svoje modele patika koji se vraćaju korenima, kao što je sjajno izdanje Givenchy TK-MX, inspirisano starim ASICS modelima koji čekaju da se ponovno otisnu u slobodu.

Zaključno, povratak retro motivima je neizbežan, a ukoliko sanjate o dostupnoj verziji luksuznih komada poput Bottega Veneta Orbit patika, nemojte čekati - već sada se pobrinite da obezbedite svoj par ASICS patika.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike