Golišavi Ben Aflek: Dženifer Lopez pokazala za koga se udala, glumac sav u mišićima, išaran tetovažama (FOTO)

19.06.2023

11:32

0

Pevačica je vidno zadovoljna svojim partnerom

Golišavi Ben Aflek: Dženifer Lopez pokazala za koga se udala, glumac sav u mišićima, išaran tetovažama (FOTO)
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su par koji privlače pažnju na svakom koraku, a neretko se priča o njihovom odnosu - da li se svađaju ili vole.

No, glumica i pevačica je pokazala da je i te kako zahvalna na svom suprugu, pre svega što je dobar otac, kako svojoj deci, tako i dobar očuh njenim blizancima. Povodom "Dana očeva", Dženifer je objavila fotogorafije i snimke sa Benom, ali je za prvu izabrala onu o kojoj sada bruji ceo svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ona je, naime, pokazala kako njen suprug, koji će u avgustu napuniti 51. godinu, izgleda kada se skine. Ben može i te kako da se pohvali zategnutim mišićima, a posebnu pažnju privlače i njegove tetovaže, koje mu krase ramena.

- Objava zahvalnosti za tatu. Srećan "Dan očeva", tata. I srećan "Dan očeva" svim sjajnim očevima u svetu. Volimo vas i cenimo više nego što možete da zamislite - napisala je Dženifer, koja je objavila i fotografije na kojima pozira sa Benom, kao i snimak sa zanimljivim scenama.

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek

Neretko se u javnosti pojavljuju snimci i fotografije, na kojima ljudi tvrde da se Ben i Dženifer svađaju. S druge strane, njih dvoje nikada nisu odgovarali na te stvari, tako da je nepoznato šta se stvarno dešava u njihovim životima i da li dolazi do nesuglasica. Oni, ipak, žele da prikažu da je sve u najboljem redu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike