Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo uhvaćeni usred svađe: Lupali vratima i raspravljali se na crvenom tepihu! (FOTO/VIDEO)

13.05.2023

00:30

0

Stručnjak sa usana pročitao šta joj je rekao

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo uhvaćeni usred svađe: Lupali vratima i raspravljali se na crvenom tepihu! (FOTO/VIDEO)
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovno su izgledali vrlo ozbiljno, kada su se zajedno pojavili u sredu na crvenom tepihu, na premijeri njenog novog filma "The Mother".

Popularna 53-godišnja pevačica je bila namrštena prema svom suprugu za kog se udala prošle godine, dok je on izgledao ljuto. Nakon što su ih mediji uhvatili u napetom razgovoru, ubrzo su se vratili u "holivudsko raspoloženje" blistavim osmehom i poljupcima dostojnim scene.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Par je i ranije uhvaćen u sukobu, odnosno, kada je Džej Lo tokom dodele Gremija ućutkama Bena. Viđeni su kako razmenjuju napete reči tokom ceremonije, baš kad je voditelj Trevor Noah seo pored njih.

- Izgledaj prijateljskije. Izgledaj koncentrisano - rekla mu je Lopez, našta je Aflek odgovorio "Možda bih".

Razgovor para transkribovala je osoba specijalizovana za čitanje s usana, koju je naručio DailyMail.com, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Inače, Džej Lo u pomenutom filmu glumi glavnog lika, bivšeg ubicu, koja je prisiljena da se vrati smrtonosnom poslu kako bi zaštitila svoju otetu ćerku. Popularna pevačica je izgledala besprekorno na crvenom tepihu dok je nosila dekoltirani, šljokičavi bež topić.

Govoreći o njihovom odnosu i potencijalnim svađama, pojavio se video koji je zapalio internet, a koji prikazuje ljutitog Bena kako lupa vratima automobila nakon što je Dženifer ušla u njega. Ovaj video izazvao je razne reakcije, a dok jedni misle da je ljut na paparace, drugi smatraju da se posvađao sa pevačicom.

- Očigledno je zalupio vratima zato što ga snimaju na ulici. Nije ni čudo što se malo naljutio. Ima svako pravo na to. Zamislite da ne možete otići u prodavnicu, a da vas ljudi svaki put ne prepoznaju i pokazuju prstom u vas - objašnjava jedan tviteraš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike