Nisu hirurzi, već nešto iznenađujuće: Salma Hajek otkrila tajnu mladolikog izgleda u 56. godini

21.07.2023

10:58

0

Autor: K. O.

Takođe priznala da je previše lenja za farbanje

Nisu hirurzi, već nešto iznenađujuće: Salma Hajek otkrila tajnu mladolikog izgleda u 56. godini
Salma Hajek - Copyright Profimedia

I dok ceo svet bruji o fenomenalnom, mladolikom izgledu Breda Pita posle pojavljivanja na Vimbldonu, moramo da primetimo da u Holivudu ima još glumaca koji maltene da ne stare.

Među njima je i meksička diva kojoj godine samo donose na lepoti i gracioznosti. Iako mnogi veruju da je lepota Salme Hajek očuvana u saradnji sa estetskim hirurzima, ona tvrdi drugačije.

Umesto tretmanima botoksa, mladoliki izgled 56-godišnja glumica pripisuje meditaciji i radiofrekvencijskim tretmanima lica.

Ona se pojavila kao posebna gošća podcasta "Let's Talk Off Camera" američke voditeljke Keli Rajp i progovorila o sopstvenom izgledu.   

Tako je za svoj besprekoran izgled Hajekova "okrivila" meditaciju.

- Zbog mnogo stvari u mom telu i zdravstvenih problema počela sam da praktikujem neku čudnu meditaciju koju stalno razvijam. Mogu meditirati satima jer ne osećam vreme, a tako je zabavno - otkrila je meksička zvezda.  

Profimedia
 

- Nakon tretmana ponekad mi ljudi kad izađem iz sobe znaju reći: "O, moj bože. Opet izgledaš kao da ti je 20" - rekla je glumica, dodajući da kad neko vreme zapostavi meditaciju, njeno lice počne da se "gubi i sve počinje da pada'’. 

Pored toga, otkrila je još jednu svoju naviku. Naime, tokom gostovanja u emisji "Good Morning America" Salma je izjavila da koristi maskaru za prekrivanje sedih zato što je "previše lenja za bojenje kose’'. 

Profimedia
 

A da zaista veruje u energiju, govori i to što je, kada je proslavljala dolazak do 24 miliona pratilaca na Instagramu, rekla da može da "oseti energiju".

"Ona se kreće i pleše u vama, različiti osećaji i senzacije. Zato sam stalno na radioferkvencijskim aparatima'', priznala je.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike