Kako su četiri žene promenile moć modne industrije: Sindi, Naomi, Kristi i Linda otkrivaju sve tajne (VIDEO)

12.07.2023

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Dokumentarac će biti dostupan za strimovanje na AppleTV+ 20. septembra

Kako su četiri žene promenile moć modne industrije: Sindi, Naomi, Kristi i Linda otkrivaju sve tajne (VIDEO)
Copyright Profimedia

Nova dokumentarna serija "The Supermodels" fokusiraće se na karijere slavnih manekenki iz devedesetih godina Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linde Evanđeliste i Kristi Tarlington.

Njih četiri će kroz intervjue govoriti o svom životu i karijeri, a takođe su i izvršni producenti ovog projekta, navodi Harpers Bazaar. Dokumentarac će biti dostupan za strimovanje na AppleTV+ 20. septembra i predstaviće „pristup bez presedana“ o tome kako su četiri žene same promenile dinamiku moći čitave industrije.

U tizeru Kristi, Sindi, Naomi i Linda sede ispred kamere i postavlja im se jedno jedino pitanje: "Kako definišete reč 'supermodel'"?

Konačno imamo priliku da ispričamo našu priču

„Moje sestre Kristi, Linda, Sindi i ja smo izuzetno uzbuđene što možemo da podelimo našu priču sa svetom. Nadamo se da će naše putovanje, prikazano u dokumentarnim serijama ohrabriti, motivisati i inspirisati mlade ljude širom sveta. Radujemo se ovoj velikoj avanturi koja je pred nama", napisala je Naomi Kembel na svom Instagram profilu. 

Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP
 

„Uzbuđena sam što ću se ponovo ujediniti sa svojim prijateljima kako bih proslavila i ispitala način na koji su supermodeli prevazišli tradicionalnu percepciju i granice manekenstva u modnoj industriji kroz vreme", istakla je Sindi Kraford.

Profimedia
 

Linda je napisala: „Konačno imamo priliku da ispričamo našu priču što je za nas toliko uzbudljivo koliko se nadamo da će biti i za gledaoce. Volela bih da ljudi vide ovo kao proslavu ne samo naših individualnih priča, već i snage prijateljstva, snova i istrajnosti."

Profimedia
 

„Radujem se što ću se osvrnuti na ono vreme bez presedana u modi sa ovim neverovatnim ženama sa kojima sam odrasla", zaključila je Kristi Tarlington.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike