Pre dva dana napunila 59: Slavna glumica savršeno uparila trendi letnje komade u svoj "street style"

28.07.2023

11:01

0

Autor: K. O.

Stajling sačinjen od najpoželjnijih komada na modnoj sceni

Pre dva dana napunila 59: Slavna glumica savršeno uparila trendi letnje komade u svoj "street style"
Sandra Bulok - Copyright Profimedia

Samo dan pošto je napunila 59 godina, slavna glumica uhvaćena je na ulicama Los Anđelesa. Oskarovka Sandra Bulok provela je dan sa prijateljicom, a oštrom oku paparaca nije promakla glumica kada je ulazila u svoj automobil.

U društvu prijateljice, prošetala se u stajlingu sačinjenom od najpoželjnijih komada na modnoj sceni. Najpre u oči upada prelepa haljina boho stila ukrašena cvetnim printom. Uz nju je ponela minijaturnu verziju hit torbice od rafije brenda "Loewe", koja je savršen letnji izbor.

Profimedia
 

Mnoge holivudske zvezde ih obožavaju, pa im nije odolela ni Sandra. Na nogama je imala popularne papuče nemačkog brenda "Birkenstock", i to model "arizona", koje su najčešći izbor modnih zavisnica svakog leta.

Profimedia
 

Ova šarmantna glumica 26. jula napunila je 59 godina, a svoj rođendan je obeležila okružena poznatim prijateljima. Divan dan joj je na Instagramu čestitao i kolega Rajan Rejnolds, podelivši isečak iz filma u kom su njih dvoje kao od majke rođeni, koji je pogledalo preko 25 miliona ljudi, a nasmejao je sve na mrežama.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike