Top 5 u pedesetima! Ove holivudske lepotice brutalno izgledaju, a nisu išle kod plastičnog hirurga! (FOTO)

19.10.2022

05:45

0

Često im govore da stare kao dobro vino - kako vreme odmiče, sve su lepše

Top 5 u pedesetima! Ove holivudske lepotice brutalno izgledaju, a nisu išle kod plastičnog hirurga! (FOTO)
profimedia-0681140533 - Copyright Profimedia

Holivudske zvezde se posebno okreću plastičnoj hirurgiji čim spaze prvu boru, pegu ili sedu. Pojedinci tvrde da je u Los Anđelesu, na primer, „kupiti" novi nos nešto kao reći „dobar dan". Međutim, ima i onih dama koje nisu okrenule leđa prirodi, a dobrom negom uspevaju mnoge i da prevare kada se potegne pitanje koliko im je godina.

Salma Hajek, koja je ovog septembra proslavila 56, jedna je od njih - za koje su godine samo broj. I dan-danas važi za jednu od najlepših glumica i poznata je žena u pedesetima koja nije „otišla pod nož" kako bi „zaustavila vreme". Kada su se pojavile glasine da je, pak, uvećala grudi, brzo ih je zaustavila.

- Čula sam da se priča o tome i ne krivim nikoga. Grudi mi stvarno jesu bile manje, kao i neki drugi delovi tela. Zaista! Ali, ne. Nije u pitanju plastična hirurgija. Nastaviću „da rastem" zbog menopauze - izjavila je bila svojevremeno u emisiji „Red Table Talk".

Salma Hajk, Profimedia
 

Čuvena „devojka iz komšiluka" Sandra Bulok (58) takođe je bila „na meti" javnosti da se povinovala trendu 2018. godine. Tada, na dodeli Oskara, mnogima se učinilo da su joj jagodice nešto „jače" nego što su bile, međutim, u pitanju je bila samo šminka. Ona i nastavlja da deluje kao tek devojka, iako je bliža 60. nego 50! Za dobar izgled - ostaje zahvalna genima.

Crna mamba je ovog maja proslavila 52. rođendan, ali uprkos brojnim glasinama - stari isključivo prirodno. Iako su Naomi Kembel u nekoliko navrata i optuživali da se počastila s nekoliko zahvata, njen odgovor bi uvek bio da je to daleko od istine.

- Ako hoćete pod nož, samo napred. Svako za sebe donosi odluke i svako živi svoj život. Ja ništa nisam radila, a nepravilnosti šminka i te kako može da pokrije - prokomentarisala je jednom prilikom, prenosili su tamošnji mediji.

Dženifer Lopez, koja je od supermodela starija tek godinu, još jedna je u nizu lepotica koje se zalažu za zdrav život, ishranu, fitnes... Svet se njenoj figuri divi kao i na početku karijere, baš kao i licu, a onima koji je uporno prozivaju da je ipak bila na operaciji ili dve, Džej Lo je svojevremeno poručila:

- Rekla sam 500 miliona puta, ovo sam stvarno ja! Ništa nisam radila, pa ni botoks.

Helena Kristensen će ovog decembra sa torte oduvati 54 svećice, ali kao što je slučaj i sa prethodno pomenutim ženama svetske scene, malo ko bi joj „na keca" poverovao na reč. Za svoj dobar izgled i u ovim godinama tvrdi da je najpre odgovoran dobar san, a ni šminkom ne skriva baš sve.

Šta više, često je napominjala da joj i istaknu pege.

- Najbolje se osećam kad se dobro naspavam. To mi je prioritet, verujem i ostalima... Ma, ceo dan je drugačiji posle noći dobrog sna - kazala je jednom za „Harper's Bazaar UK" Helena, koja inače uživa i u raznim fizičkim aktivnostima poput, recimo, plesu oko šipke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike